Πέμπτη 17 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΤΟΕ
Παραμένει στα ίδια

Χωρίς ουσιαστικές αποφάσεις η χτεσινή Εκτελεστική Γραμματεία

Η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΟΤΟΕ, δεν κατέληξε ούτε χτες στην κάλυψη των κενών θέσεων του γραμματέα και του ταμία στο προεδρείο, ενώ και για το ασφαλιστικό, το οποίο επίσης συζητήθηκε, δεν πήρε συγκεκριμένες αποφάσεις, πέρα από το ότι θα συνεχίσει την προώθησή του.

Στελέχη της ΕΣΑΚ Τραπεζών, η οποία δεν εκπροσωπείται στην ΕΓ, εκτιμούν ότι κυρίαρχο πρόβλημα είναι η πορεία της ΟΤΟΕ, έτσι όπως την επιβάλει η πλειοψηφία της διοίκησής της. Για μια ακόμη φορά, η ΕΣΑΚ Τραπεζών καλεί τους εργαζόμενους να αναλάβουν την υπεράσπιση των κατακτήσεών τους και να δημιουργήσουν εστίες αντίστασης, μέσα από τη δημιουργία επιτροπών αγώνα και άλλες μορφές, έτσι ώστε να διεκδικηθεί και η λύση του ασφαλιστικού, σύμφωνα με τις εκφρασμένες θέσεις των τραπεζοϋπαλλήλων.

Στη χτεσινή συνεδρίαση, το μέλος της ΕΓ και γραμματέας της ΔΗΣΚ Γιάννης Μαρκάκης, κατέθεσε πλαίσιο δράσης της Ομοσπονδίας, με κυρίαρχο στοιχείο τη διεκδίκηση του ασφαλιστικού. Σε Δελτίο Τύπου της παράταξής του, τονίζεται ότι «στην πιο κρίσιμη για τους εργαζόμενους συγκυρία, η ΟΤΟΕ στην ουσία είναι ακέφαλη», ενώ η «διεκδίκηση του ασφαλιστικού μένει μετέωρη»

.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ