Τρίτη 18 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δ. ΤΣΟΒΟΛΑΣ
Εστειλε επιστολή στο ΕΣΡ

Επιστολή στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), έστειλε ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δ. Τσοβόλας, γνωστοποιώντας στα μέλη του συμβουλίου την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, που κατέθεσε κατά των τηλεοπτικών σταθμών ΕΡΤ, «MEGA», «ANT1», «STAR», και «ALTER», η οποία θα εκδικαστεί την Παρασκευή 21 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, ο Δ. Τσοβόλας, με την επιστολή του, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΔΗΚΚΙ, καλεί «το ΕΣΡ να αποδείξει ότι λειτουργεί ως ανεξάρτητη διοικητική αρχή και συνεπώς να κάνει πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του ΔΗΚΚΙ κατά τη συζήτηση της άνω αίτησης, αφού, από επίσημα στοιχεία που τηρεί, αποδεικνύεται ο καταφανής αποκλεισμός του ΔΗΚΚΙ από τους ανωτέρω τηλεοπτικούς σταθμούς κατά προκλητική παράβαση του Συντάγματος, των Νόμων 2328/95 και των Ευρωπαϊκών Κανόνων Δικαίου».

Επίσης, ο Δ. Τσοβόλας ζήτησε από το ΕΣΡ «όλες τις μηνιαίες και τετραμηνιαίες καταστάσεις, από τις οποίες προκύπτει ο χρόνος που διατέθηκε στα ελληνικά κόμματα που εκπροσωπούνται στο ελληνικό και το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για το χρονικό διάστημα από 1.5.2000 μέχρι σήμερα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ