Πέμπτη 20 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

- Εκδήλωση - πολιτική συγκέντρωση, με θέμα: «Νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές και οι θέσεις του ΚΚΕ. Πρόνοια - Κοινωνική Ασφάλιση - Τοπική Αυτοδιοίκηση», διοργανώνει η Αχτίδα Υγείας - Πρόνοιας της ΚΟΑ του ΚΚΕ, σήμερα το βράδυ, ώρα 7 μ.μ. στη Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος(αίθουσα Συνδικάτου Οικοδόμων).

- Με θέμα «Οχι σε όλα τα ναρκωτικά», η ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ και το ΝΣ Καρδίτσας της ΚΝΕ διοργανώνουν συναντήσεις και εκδηλώσεις ενημέρωσης σήμερα Πέμπτη 20 του Ιούνη. Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας αυτής, στις 6.30 μ.μ., θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΕ, θ' ακολουθήσουν συναντήσεις με μαζικούς φορείς του νομού και στις 9 μ.μ. θα γίνει ανοιχτή εκδήλωση στη Σέκλιζα Καρδίτσας, στην κεντρική πλατεία. Στις εκδηλώσεις θα συμμετέχει και ο Ν. Μπουντούρογλου, εκπρόσωπος του Εθνικού Συμβουλίου Κατά των Ναρκωτικών - γιατρός.

- Η ΝΕ Αργολίδας του ΚΚΕ καλεί σε πολιτική συγκέντρωση αύριο Παρασκευή 21 Μάη στις 8 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου με θέμα: «Οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, συμπεράσματα από τις Γαλλικές Εκλογές, ο ρόλος της Κεντροαριστεράς».

- H ΚΟΒ Λουτρακίου του ΚΚΕ καλεί σε πολιτική συγκέντρωση με θέμα «οι Νομαρχιακές και Δημοτικές εκλογές τον Οκτώβρη» στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου, την Παρασκευή 21 Ιούνη, στις 7.30 μ.μ. Θα μιλήσει το μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Πελοποννήσου-Κεφαλονιάς-Ζακύνθου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη.

- Πολιτική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Μάνδρας διοργανώνει η ΚΟ Μάνδρας του ΚΚΕ, αύριο Παρασκευή, στις 8.30μ.μ., για τις πολιτικές εξελίξεις. Θα μιλήσει ο Γιάννης Σταυρόπουλος, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ