Παρασκευή 21 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΘΗΒΑ
Υποψήφια δήμαρχος η Βάσω Γκιόκα

Η Βάσω Γκιόκα
Η Βάσω Γκιόκα
Η παιδίατρος Βάσω Γκιόκα θα είναι η υποψήφια δήμαρχος Θήβας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη, με τη «Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση». Η ανακήρυξή της έγινε, προχτές, σε εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο της πόλης, όπου παραβρίσκονταν πλήθος δημοτών, συνδικαλιστές, άλλοι εκπρόσωποι μαζικών φορέων και συλλόγων και παράγοντες της περιοχής.

Την παρουσίαση της πρότασης της ΔΑΚ έκανε ο Ανδρέας Λοΐζος, πρώην δήμαρχος Θήβας, ο οποίος και κάλεσε σε συσπείρωση για μια αγωνιστική, διεκδικητική δημοτική αρχή, για την επίλυση των οξυμένων προβλημάτων του δήμου και των δημοτών.

Στην ομιλία της η υποψήφια δήμαρχος Β. Γκιόκα έθεσε το πλαίσιο και τους στόχους της «Αγωνιστικής Κίνησης» που θα έχει στο κέντρο της προσοχής της τον εργαζόμενο άνθρωπο και τις ανάγκες του. Η Κίνησή μας, θα υπογραμμίσει η υποψήφια, δεν αποδέχεται τον ασφυκτικό κυβερνητικό εναγκαλισμό και το ρόλο του δήμου -επιχείρηση, το δημάρχου μάναντζερ που επιδιώκουν να επιβάλουν κυβέρνηση και ΕΕ. Θα δώσει όλες της τις δυνάμεις για την ανατροπή αυτής της κατάστασης που αποβαίνει σε βάρος των δημοτών.

Καταλήγοντας η Β. Γκιόκα, απηύθυνε πρόσκληση «στους συμπολίτες και συμπολίτισσες να έρθουν μαζί μας. Θέλουμε πρωταγωνιστές τους εργάτες, αγρότες, τον υπάλληλο, τον επιστήμονα, το συνταξιούχο, τον επαγγελματία και βιοτέχνη, τη νεολαία» θα καταλήξει.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο Δ. Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Π. Μπακόλας, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ και του ΓΠ Στερεάς, ο Σ. Τόγιας, γραμματέας της ΝΕ Βοιωτίας και πολλοί άλλοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ