Παρασκευή 21 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

- Σειρά πρωτοβουλιών με θέμα «Οχι σε όλα τα ναρκωτικά» παίρνει η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ. Στα πλαίσια αυτά, διοργανώνει σύσκεψη - συζήτηση εκπροσώπων μαζικών φορέων σήμερα Παρασκευή, στη Φαρκαδώνα, στις 8 μ.μ. Την Τρίτη, 25 Ιούνη, η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ θα συναντηθεί το πρωί με μαζικούς φορείς του νομού, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και στις 8 μ.μ. διοργανώνει συγκέντρωση στο «Φρούριο».

- H ΚΟΒ Λουτρακίου του ΚΚΕ καλεί σε πολιτική συγκέντρωση με θέμα «οι Νομαρχιακές και Δημοτικές Εκλογές τον Οκτώβρη» στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου, σήμερα Παρασκευή 21 Ιούνη, στις 7.30 μ.μ. Θα μιλήσει το μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Πελοποννήσου - Κεφαλλονιάς - Ζακύνθου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη.

- Πολιτική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Μάνδρας διοργανώνει η ΚΟ Μάνδρας του ΚΚΕ, σήμερα Παρασκευή, στις 8.30 μ.μ., για τις πολιτικές εξελίξεις. Θα μιλήσει ο Γιάννης Σταυρόπουλος, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

- Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη, θα πραγματοποιήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ. Την Τετάρτη 26 Ιούνη θα βρίσκεται στο Ηράκλειο και την Πέμπτη 27 Ιούνη στα Χανιά. Στα Χανιά θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στις 8.30 μ.μ. στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας.

- Ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Τα προβλήματα των γυναικών και οι πολιτικές εξελίξεις», με ομιλήτρια την Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ, την Πέμπτη 27 Ιουνίου, ώρα 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Σάμου. Το πρωί της ίδιας μέρας, η Αιμιλία Αγκαβανάκη θα περιοδεύσει με κλιμάκιο της ΝΕ Σάμου σε ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού και θα έχει συνάντηση με ξενοδοχοϋπαλλήλους. Την επόμενη μέρα, Παρασκευή 28/6, θα επισκεφθεί στις 11.00 π.μ. την Ενωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου (ΕΟΣΣ) και στις 12.30 μ.μ. το Νοσοκομείο Σάμου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ