Τετάρτη 26 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Καλή αρχή

Μπάγεβιτς (κέντρο), Ατματσίδης (αριστερά) και Κρέεκ (δεξιά) συζητούν στην απογευματινή προπόνηση για το μέλλον της ΑΕΚ.

Sportidea

Μπάγεβιτς (κέντρο), Ατματσίδης (αριστερά) και Κρέεκ (δεξιά) συζητούν στην απογευματινή προπόνηση για το μέλλον της ΑΕΚ.
Πρεμιέρα της ομάδας αλλά και μια μεταγραφή περιλάμβανε η χθεσινή μέρα για την ΑΕΚ. Η κυπελλούχος "σήκωσε" την αυλαία της, εν' όψει τη νέας χρονιάς, πρωί - πρωί στους Θρακομακεδόνες. Και το "σούρουπο", λίγο πριν την απογευματινή προπόνηση, ανακοίνωσε τον έναν από τους δύο αμυντικούς που "καιγόταν" να πάρει.

Οπως σας είχαμε επισημάνει Ψωμιάδης, Μπάγεβιτς αρέσκονται στις "εκπλήξεις". Και δε χάλασαν τις συνήθειες τους. "Αντι - Γκαμάρα" από χθες, για 2+1 χρόνια, είναι ο 31χρονος Ολλανδός Μίκελ Κρέεκ. Εμπειρος αμυντικός που έγινε γνωστός με τον Αγιαξ (1989-94) τις ιταλικές Πάντοβα (1994-96) και Περούτζια (1996-97) και τη Βίτεσε (1997-2002). Στην ΑΕΚ τελικά παραμένει (και μάλλον κλείνει την καριέρα του) για 1+1 χρόνο και ο Ατματσίδης.

Νωρίτερα, στους Θρακομακεδόνες, με (προσωρινό) απόντα τον Ατματσίδη η Ενωση άρχισε την προετοιμασία της χωρίς προβλήματα. Ο Μπάγεβιτς στις δηλώσεις του ανέφερε: «Κάθε χρονιά είναι δύσκολη. Ξεκινάμε σήμερα (σσ χθες) την προετοιμασία για τη νέα περίοδο. Η ΑΕΚ έχει υψηλούς στόχους όπως πάντα. Και θα έλεγα πως φέτος έχει υψηλότερους. Ο πρώτος στόχος είναι το Τσάμπιονς Λιγκ, να μπούμε στους ομίλους. Πιστεύω πως μέχρι τότε θα είμαστε έτοιμοι και καλύτεροι, ώστε να πάρουμε το εισιτήριο για τους ομίλους. Εχουμε καταλήξει σε τέσσερις-πέντε παίκτες, από τους οποίους θα πάρουμε τους δύο. Αν μιλήσουμε για συναισθήματα, θα πάμε μακριά».

Σε γνωστά λημέρια επέστρεψε ο Βασίλης Μπορμπόκης, άρα θέμα προσαρμογής μάλλον δεν τίθεται: «Σαν να μην πέρασε μία μέρα. Δεν έχω άγχος. Οι μισοί είναι γνωστοί στην ΑΕΚ και δεν ένιωσα σε καμία περίπτωση ξένος. Εύχομαι να έχουμε ένα καλό ξεκίνημα και να περάσει ο προπονητής μας αυτό που θέλει στην ομάδα». Αντίθετα σε καινούριο περιβάλλον, με ότι αυτό συνεπάγεται, βρέθηκε ο Κώστας Κατσουράνης: «Μέσα από την προετοιμασία μέρα με τη μέρα γνωρίζω τους νέους μου συμπαίκτες. Το κλίμα είναι πολύ ωραίο και φυσικά οι στόχοι της ΑΕΚ είναι εντελώς διαφορετικοί από αυτούς της Παναχαϊκής. Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για Τσάμπιονς Λιγκ».

  • Τετ-α-τετ με τους τρεις ηγέτες της ομάδας είχε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά την προπόνηση. Μίλησε με τους Τσάρτα, Ζαγοράκη και Νικολαϊδη. Με τον τελευταίο μίλησε για περισσότερη ώρα καθώς εκκρεμεί και το δικό του θέμα. Ο διεθνής φορ επιμένει να προτιμά το εξωτερικό από την ΑΕΚ αλλά εξήγησε στον προπονητή του ότι δεν έχει προσωπικό πρόβλημα με αυτόν.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ