Τετάρτη 26 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Βραζιλιάνοι προ των πυλών

Το ταξίδι του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Γιώργου Λούβαρη, στην Ισπανία, ίσως είναι και το πιο καθοριστικό για τις πρώτες μετακινήσεις παικτών από και προς το σύλλογο του Πειραιά. Ο δεύτερος σε τάξη ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, αναμένεται να τελειώσει οριστικά την υπόθεση Χόρχε Μπερμούντες, καθώς πρόκειται να συναντηθεί με τους παράγοντες του μεξικάνικου συλλόγου, Κρουζ Αζούλ, με θέμα την παραχώρησή του παίκτη ως δανεικού. Παράλληλα, αναμένεται συνάντηση με ανθρώπους της Γκουαρανί για τις μεταγραφές των Βραζιλιάνων Μαρτίνεζ και Ντρασένα που, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα έχουν αίσιο τέλος.

Σε ό,τι πάντως αφορά το σίριαλ Κολί που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες, η κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη. Οι διαπραγματεύσεις έχουν σταματήσει εδώ και μέρες όμως, παραμένει ως η πρώτη λύση στο πρόβλημα της άμυνας που έχει η ομάδα. Μέσα σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν και νέες δηλώσεις του Πάολο Τούρα σε βραζιλιάνικο τηλεοπτικό σταθμό, στις οποίες κάνει λόγο για ενδεχόμενη μετάβασή του στην Αθήνα μαζί με τον ατζέντη του για διαπραγματεύσεις με τους παράγοντες του Ολυμπιακού.

Τέλος, σύντομα θα τελειώσει και το σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Ανδρέα Νινιάδη. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, ίσως να μην είναι θετική η κατάληξη και ο 30χρονος ποδοσφαιριστής να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ