Τετάρτη 26 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΚΕ - ΚΝΕ
Πολύμορφες εκδηλώσεις

Μια σειρά από τις εκδηλώσεις του 28ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» αφιερώνονται στον αγώνα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, ενώ κι άλλες σχετικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται από οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Συγκεκριμένα, στο πρόβλημα των ναρκωτικών και τη δράση της ΚΝΕ σ' αυτό το μέτωπο είναι αφιερωμένες οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σήμερα, Τετάρτη:

  • Στην πλατεία Ελευθερίας, στα προσφυγικά της Πάτρας, στις 8 μ.μ.
  • Στα Καλάμια Κορίνθου, στις 8 μ.μ.
  • Στα Γιάννενα στο Μώλο, στις 8 μ.μ., όπου θα μιλήσει ο Δ. Παπατολίδης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στα πλαίσια της προφεστιβαλικής δραστηριότητας της Οργάνωσης Πειραιά της ΚΝΕ, σήμερα και αύριο διοργανώνεται τουρνουά ποδοσφαίρου στο γήπεδο Νέου Φαλήρου με συμμετοχή μαθητικών ομάδων ενάντια στα ναρκωτικά και τουρνουά μπάσκετ στο γήπεδο Πλάτωνα, στη Νίκαια.

Ακόμα, σήμερα, στις 8 το βράδυ, οι μαθητικές οργανώσεις της ΚΝΕ στα Χανιά καλούν τους μαθητές της πόλης στον πεζόδρομο Κοραή να ξεφαντώσουν μαζί και να πουν ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά.

Τέλος, η ΚΟΒ Παιδείας 5ου διαμερίσματος - Γκράβας του ΚΚΕ και οι ΟΒ Γκράβας της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση «Ενάντια σε κάθε μορφή εξάρτησης και υποταγής», αύριο Πέμπτη, στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο της Γκράβας (Ταϋγέτου 60). Εισηγητής θα είναι ο γιατρός Ν. Μπουντούρογλου και θα παρέμβουν μέλη θεραπευτικών κοινοτήτων και εκπρόσωποι μαζικών φορέων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ