Σάββατο 6 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Ιταλός ο «Μπόντι»;

Προς Ιταλία...μεριά φαίνεται να οδεύει ο Ντέγιαν Μποντίρογκα. Και μπορεί τα σενάρια προ ολίγων ημερών που ήθελαν τον Σέρβο παίκτη να μετακομίζει στην Μπαρτσελόνα να εξαφανίστηκαν έτσι όπως άρχισαν, αλλά αυτή τη φορά όλα δείχνουν να είναι πιο σοβαρά. Κάτι το «λοκ άουτ» του ΕΣΑΚΕ, που έχει παγώσει το θέμα της ανανέωσης, κάτι το γεγονός ότι η διοίκηση δεν... καίγεται να τον κρατήσει κάνει τον «Μπόντι» να μελετάει πολύ σοβαρά την περίπτωση της Βίρτους Μπολόνια (πρώην Κίντερ). Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο διεθνής παίκτης έχει καταλήξει στις διαπραγματεύσεις του με τους Ιταλούς και η προσφορά έφτασε στα 1,8 εκατ. δολάρια. Παράλληλα, ο παίκτης φαίνεται να ζήτησε μικρή προθεσμία μέχρι να ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή. Στον ίδιο δρόμο φαίνεται να βαδίζει και ο Ντάριλ Μίντλετον, που θα πρέπει να απαντήσει μέχρι την Κυριακή εάν δέχεται τα 700.000 δολ. που του προσφέρουν οι Μπολονέζοι. Οσον αφορά στην πλευρά των πρωταθλητών Ευρώπης δε φαίνεται να κινείται κάτι, αφού υπάρχει και η περίπτωση όλα αυτά να είναι ένα παιχνίδι πίεσης των παικτών.

Εξαλλου, παρά τα προβλήματα της διοίκησης με την ΟΥΛΕΜΠ και τη συμμετοχή στη νέα Ευρωλίγκα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ακολουθεί το δικό του δρόμου. Ετσι, με δηλώσεις του επισήμανε ανοιχτά την προτίμησή του στη διοργάνωση της «Λίγκας», ενώ μίλησε απαξιωτικά για την υπό ίδρυση διοργάνωση της ΦΙΜΠΑ το «ΦΙΜΠΑ-ΚΑΠ». Παράλληλα, ο «Ζοτς» αποκάλυψε ότι δεν τον τρομάζουν τα σενάρια μεταγραφής του Μποντίρογκα, καθώς ο ίδιος ο παίκτης τού εκμυστηρεύτηκε ότι θα περιμένει.

  • Αλλαγή εποχής για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του δικεφάλου, του οποίου την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Ο Πρέλεβιτς ξεκίνησε στον ΠΑΟΚ την προπονητική του καριέρα, αφού ήταν πέρσι βοηθός προπονητή εν αρχή του Σούμποτιτς και εν συνεχεία του Αλεξανδρή. Ο αγαπημένος Μπάνε των φίλων του ΠΑΟΚ θα έχει στο πλευρό του τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.
  • Με κύριο θέμα την ανανέωση της συνεργασίας με τους Τόμιτς, Μπουντούρη, Παπανικολάου πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κόκκαλης συζήτησε χτες με τον προπονητή της ομάδας Λευτέρη Σούμποτιτς. Ως γνωστό ο «Πίξι» έχει κάνει θετική εισήγηση για τους τρεις, ενώ παράλληλα ένα από τα φλέγοντα ζητήματα είναι και η ενίσχυση της ομάδας. Πάντως, όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαριστούν μετά τη λήξη του «λοκ άουτ».
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Παρελθόν ο Μποντίρογκα (2002-07-10 00:00:00.0)
Θολό τοπίο στον Πανιώνιο (2001-07-04 00:00:00.0)
Προβάρει τα πράσινα ο Μπαλογιάννης (2000-06-22 00:00:00.0)
Στον τελικό με... περίπατο (1999-04-30 00:00:00.0)
Φιμωμένοι οι Αμερικανοί (1998-07-31 00:00:00.0)
Δύο μέτρα και δύο σταθμά (1996-05-21 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ