Κυριακή 14 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ο αγώνας είναι για όλους μας

Σε συνέχεια επιστολής μου που δημοσιεύτηκε στο «Ρ» (17.3.2002) για απόλυσή μου από το ξενοδοχείο ΚΑΒΟΣ ΒΑΥ -Αρμενιστής Ικαρίας- σας ενημερώνω ότι στο Εφετείο της Σάμου εκδικάστηκε η προσφυγή του εργοδότη και αναμένεται η απόφαση, σχετικά με την πρωτόδικη απόφαση.

Θέλω να καταγγείλω ότι ο εργοδότης μου, επιχείρησε να παρουσιαστεί ότι, τάχα, μας πλήρωνε κανονικά, τους εργαζόμενους. Για να γίνει πιστευτός, μάλιστα, παρουσίασε καταθέσεις κάποιων συναδέλφων -τις οποίες ο καθένας μπορεί να καταλάβει πώς εξασφάλισε...- ενώ έφερε και γραπτές δηλώσεις συμπαράστασης από άλλους ξενοδόχους του νησιού.

Πιστεύω ότι η δικαιοσύνη θα καταλάβει τον εμπαιγμό και η απόφαση του Εφετείου θα με δικαιώσει πάλι. Ομως, θέλω να απευθυνθώ στους συναδέλφους και να τους πω να μην τρομοκρατούνται από οποιαδήποτε πίεση. Τα συμφέροντά μας είναι κοινά και ό,τι κερδίσουμε θα είναι για όλους.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους συναδέλφους που μου συμπαραστάθηκαν, αρνούμενοι να καταθέσουν ψέματα, αλλά και κατέθεσαν παλικαρίσια την αλήθεια υπέρ μου. Οι ευχαριστίες μου αφορούν και φορείς όπως το Σωματείο Μαγείρων Αθήνας και Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ικαρίας - Νέα Ικαρία. Επίσης, αφορά και το σύζυγό μου που με γραπτή κατάθεση εξέφρασε την αγανάκτησή του για τα ασύστολα ψεύδη του εργοδότη και των μαρτύρων του.

Κων/να Κούβαρη


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ