Παρασκευή 12 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
Αγωνιστικό πρόγραμμα της ΝΑΣ

Τους άξονες πάνω στους οποίους διαμορφώνεται το πρόγραμμα της ΝΑΣ αλλά και τα κριτήρια για τη διαμόρφωση του ψηφοδελτίου, συζήτησαν και καθορίστηκε το πρόγραμμα δράσης της παράταξης μέχρι τις εκλογές, σε σύσκεψη της Ολομέλειας της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» Αιτωλοακαρνανίας που έγινε στην αίθουσα του ΕΚ Αγρινίου, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.

Στην Ολομέλεια εκλέχτηκε, επίσης, η νέα Γραμματεία της ΝΑΣ που συμμετέχουν οι: Τ. Παπανικολάου, υποψήφιος νομάρχης, Γ. Σολτάτος, γραμματέας Συντονιστικής Γραμματείας ΔΗΚΚΙ Αιτ/νίας - πρόεδρος Λογιστών Αγρινίου, Γ.Τζωρτζόπουλος, πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, Θ. Μοσχόβας, εκπαιδευτικός, Α. Τσόμπος, υπάλληλος του ΟΤΕ, Δ.Ψαρράς, συνταξιούχος της ΔΕΗ, Α. Τσακούμη, νηπιαγωγός, Ν. Μωραΐτης, πρόεδρος ΟΑΣ Αιτ/νίας, Γ. Δημητρούλης, πρόεδρος Συνεταιριστικών Υπαλλήλων Τριχωνίδας - Βάλτου - Ξηρομέρου, Λ. Τσιλιμάντος, αγρότης, Β. Νικάκης, έμπορος, πρώην διεθνής διαιτητής ΦΙΦΑ.

Η ΝΑΣ έχει ήδη ξεκινήσει δραστηριότητα με περιοδείες σε χώρους δουλιάς και τόπους κατοικίας με τη διακίνηση της διακήρυξης της παράταξης. Επίσης, τη Δευτέρα 15/7/2002 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Μεσολόγγι, στο ξενοδοχείο Θεοξένεια, στις 8 μ.μ., όπου θα γίνει παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων της ΝΑΣ και θα ανακοινωθεί ο πυρήνας του ψηφοδελτίου για τις νομαρχιακές εκλογές του Οκτώβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ