Παρασκευή 12 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μαζικές... αποχωρήσεις

«Ελεύθεροι» να συνεχίσουν την καριέρα τους όπου επιθυμούν, έμειναν χτες οι παίχτες του Αρη, Κώστας Λουμπούτης, Παναγιώτης Κατσιαρός και Απόστολος Λιολίδης, μετά την απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΑΕ. Η ΕΕΟΔ, έκανε δεχτές τις προσφυγές που είχαν καταθέσει οι τρεις ποδοσφαιριστές προς την ΠΑΕ Αρης για οφειλόμενα χρήματα και το αίτημά τους να μείνουν ελεύθεροι, με αποτέλεσμα οι δύο πρώην (πλέον) αμυντικοί και ο επιθετικός των «κιτρίνων» να έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν νέα ομάδα. Πάντως, ένας εξ αυτών προβλέπεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Αρη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κατσιαρός αναμένεται να ανανεώσει σήμερα το συμβόλαιό του με το σύλλογο της Θεσσαλονίκης. Οσον αφορά στα μεταγραφικά της ομάδας, οι άνθρωποι του Αρη περιμένουν τον Παραγουανό επιθετικό Ντιέγκο Σάντα Κρουζ, προκειμένου να τον δοκιμάσουν, ενώ έντονο είναι το ενδιαφέρον που έχουν δείξει για τον Νοτιοαφρικανό Ζαμά και τον Κύπριο Λευτέρη Ελευθερίου της ΑΕ Λεμεσού.

ΠΑΟΚ

Τον αρχηγό του έχασε χτες ο ΠΑΟΚ. Ο Τάσος Κατσιαμπής, παρά το γεγονός ότι πολλάκις είχε δηλώσει πως επιθυμία του ήταν να παραμείνει στο «Δικέφαλο», τελικά αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα του, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Μπατατούδης δεν μπόρεσε να εγγυηθεί για τις οικονομικές του απολαβές. Πάντως, η αποχώρηση του Κατσιαμπή - ο οποίος όπως φημολογείται θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή - δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ, καθώς σήμερα λήγει η προθεσμία της ΟΥΕΦΑ για την εξόφληση του Καμπς και της Τιρόλ.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Οσον αφορά στον Ηρακλή προβληματισμό προκάλεσε η κίνηση του Αμερικανού «μουντιαλικού» Γκρεγκ Μπερχάλτερ, να αναχωρήσει για την Αγγλία δύο μέρες μετά τις πρώτες επαφές που είχε με τη διοίκηση της ομάδας. Ολοι στο «Γηραιό», βασιζόμενοι στην προφορική συμφωνία που είχαν με τον παίχτη, θεωρούν πως θα ενταχθεί σύντομα στους κόλπους της ομάδας, όμως η κίνησή του να φύγει χωρίς να υπογράψει, τους έχει κάνει επιφυλαχτικούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ