Παρασκευή 12 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Ανυποχώρητοι οι... εννιά

Αποφασισμένοι να εμμείνουν στις θέσεις τους για αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας εμφανίζονται οι 9 πιο παλιοί πολίστες της Εθνικής ομάδας, έστω και εάν αυτή η απόφασή τους κλείσει μια για πάντα την πόρτα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Οι διεθνείς πολίστες έκαναν χθες, σε συνέντευξη Τύπου, γνωστές τις θέσεις και τα επιχειρήματά τους, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να γυρίσουν στην Εθνική όσο παραμένει σε αυτήν προπονητής ο Κούλης Ιωσηφίδης. Οι Αντώνης Βλοντάκης, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, Νίκος Δεληγιάννης, Θοδωρής Καλακώνας, Γιάννης Θωμάκος, Γιώργος Ρέππας, Γιώργος Αφρουδάκης, Δημήτρης Μάζης και Τάσος Σχίζας γνωστοποίησαν τους λόγους που τους ώθησαν να ζητήσουν την απομάκρυνση του προπονητή, τον οποίον κατηγόρησαν για απρεπή συμπεριφορά, ύβρεις και ασυνέπεια στις υποχρεώσεις του. Παράλληλα αποκάλυψαν ότι αν δεν αλλάξει το πρόσωπο στο συγκεκριμένο πόστο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, δεν πρόκειται να επιστρέψουν

«Ο Ιωσηφίδης έχει απρεπή συμπεριφορά απέναντί μας, μας μιλάει υβριστικά και ειρωνικά. Εχουμε προπόνηση στις 8:30 το πρωί και εκείνος έρχεται στις 10:00. Εχουμε αγώνα και δεν ξέρουμε ποιο σύστημα θα ακολουθήσουμε, ενώ συνήθως δεν ξέρουμε τίποτα για τους αντιπάλους μας. Πηγαίνουμε υγιείς στην Εθνική ομάδα και φεύγουμε απροπόνητοι και τραυματίες. Βαφτίζει τις έκτες και έβδομες θέσεις ως επιτυχίες και όποτε κάνουμε λόγο για κάτι καλύτερο ή για μετάλλια μάς επιπλήττει. Γενικά, έχει αντιλήψεις προηγούμενων δεκαετιών», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Βλοντάκης. Ο ίδιος παίκτης επισήμανε το γεγονός ότι όλα έγιναν κατόπιν ώριμης σκέψης και όχι επιπόλαια.

Οσο για το καίριο ερώτημα που αφορά το χρόνο επιλογής για την αντίδρασή τους μεσούσης δηλαδή της αγωνιστικής περιόδου, ο Θοδωρής Καλακώνας ήταν κατηγορηματικός: «Θέλουμε να προλάβουμε το "τρένο" των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και έτσι όπως είμαστε δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις τους». Μάλιστα ξεκαθάρισε και το θέμα της ονοματολογίας που θέλει την κίνηση των παικτών να γίνεται με σκοπό την προώθηση κάποιων ατόμων, τονίζοντας ότι «κανείς από τα παιδιά δε θα ρίσκαρε την καριέρα του για κάποιον άλλο».

Ο Ρέππας, από την πλευρά του απάντησε στον πρόεδρο της ΚΟΕ, Δημήτρη Διαθεσόπουλο, ο οποίος μίλησε με σκληρά λόγια για την κίνηση των εννιά πολιστών: «Φυσικά και τιμάμε το εθνόσημο. Εχουμε δώσει τη ζωή μας για το πόλο και αυτά που έχουμε πάρει είναι λιγότερα από αυτά που έχουμε δώσει. Ισα - ίσα επειδή αγαπάμε την ομάδα και θέλουμε το καλό της, γι' αυτό πήραμε αυτή τη γενναία απόφαση».

  • Με τα 5 νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της η Εθνική Ανδρών αγωνίζεται σήμερα στην Μπρέσια (19.30) κόντρα στην Ιταλία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για το Γουόρλντ Λιγκ. Παρά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υπάρχει η αισιοδοξία για την καλύτερη δυνατή παρουσία.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Σοκ με Βλοντάκη (2004-08-03 00:00:00.0)
Μεγάλες προσδοκίες (2004-07-20 00:00:00.0)
Τα βλέμματα στην Πάτρα (2002-07-05 00:00:00.0)
Προετοιμασίας συνέχεια (2001-05-31 00:00:00.0)
Ευκαιρία για διάκριση (1999-09-01 00:00:00.0)
Το κρίσιμο τεστ (1997-12-04 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ