Σάββατο 13 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ξεκίνησε η διανομή των εκλογικών καρτών

Ξεκινά σταδιακά από τους δήμους της χώρας η διανομή των καρτών, στις οποίες θα αναγράφεται ο εκλογικός αριθμός με τον οποίο θα ψηφίζουμε από τις επικείμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.

Θυμίζουμε ότι το εκλογικό βιβλιάριο καταργείται και πως για να ψηφίσουμε αρκεί η επίδειξη της αστυνομικής μας ταυτότητας, ενώ δε χρειάζεται να θυμόμαστε απ' έξω τον εκλογικό αριθμό. Εφιστούμε δε την προσοχή πως όσοι δεν έχουν μάθει ή βεβαιώσει πού ψηφίζουν, θα πρέπει άμεσα να το κάνουν, ώστε να μη βρεθούν προ εκπλήξεων την ημέρα των εκλογών. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τελευταίας αναθεώρησης των εκλογικών καταλόγων, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά προβλήματα, όπως διπλοεγγεγραμμένοι ή εκλογείς που δεν είναι γραμμένοι σε κανέναν εκλογικό κατάλογο.

Την Τετάρτη ξεκίνησε η διανομή των καρτών από το Δήμο Αθηναίων και θα ολοκληρωθεί στις 10 Αυγούστου. Οι δημότες μπορούν να τις προμηθευτούν, τις εργάσιμες μέρες από τις 7.30 π.μ. έως τις 1.30 μ.μ., και τα απογεύματα Δευτέρας και Τετάρτης από τις 4.00 έως τις 8.00, ανάλογα με το αρχικό γράμμα του επιθέτου τους. Θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα, ή άλλο αποδεικτικό έγγραφο, όπως διαβατήριο.

Τα σημεία διάθεσης των εκλογικών καρτών που έχουν οριστεί είναι:

Α-Β, 42ο Γυμνάσιο, Μιχαήλ Βόδα 12. Γ-Δ, 2ο Γυμνάσιο - Λύκειο, Μάγιερ και Σουρμελή, Αχαρνών. Ε-Ζ-Η-Θ-Ι και Λ, 42ο Λύκειο, Λιοσίων 42. Κ, 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο, Τ. Φιλήμονος και Τσόχα, Αμπελόκηποι. Ν-Ξ- Ο και Χ, 2ο ΤΕΕ, Θεμιστοκλέους και Κατακουζηνού 2, Πλ. Κάνιγγος. Π και Σ, 3ο & 5ο ΤΕΕ, Κωλέττη 34, Εξάρχεια. Ρ, 6ο και 7ο Εσπερινό, Π. Κυριακού και Κοτυναίου, Αμπελόκηποι. Τ-Υ-Φ-Ψ-Ω, 6ο & 7ο Εσπερινό ΤΕΕ, Ελ. Βενιζέλου και Π. Κυριακού, Αμπελόκηποι.

Οι δημότες με αρχικό γράμμα επιθέτου Μ θα μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες από τις 15 Ιουλίου, στο 16ο Γυμνάσιο - Λύκειο, Λαρίσης και Πανόρμου.

Για πληροφορίες μπορούν να καλούν στα 1464 και 195.

Από τη Δευτέρα, 15 Ιούλη, ξεκινά η διανομή των καρτών και από το Δήμο Γλυφάδας. Η διανομή θα γίνεται όλες τις εργάσιμες μέρες, από τις 7.30 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ