Σάββατο 13 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Συστράτευση για την Τρίπολη

Διακήρυξη της «Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης ΝΕΑ ΤΡΙΠΟΛΗ»

Σε συστράτευση και πλατιά συμπαράσταση καλεί τους κατοίκους της Τρίπολης και των άλλων διαμερισμάτων του δήμου ο υποψήφιος δήμαρχος με τη «Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση (ΔΑΚ) ΝΕΑ ΤΡΙΠΟΛΗ», Βαγγέλης Μπρούσκαρης. Ολους όσοι θέλουν ένα δήμο που θα αγωνίζεται και θα διεκδικεί αυτό που ανήκει στην Τρίπολη και μάχονται για τα μεγάλα προβλήματα. Ολους όσοι θέλουν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για την πορεία της χώρας και να στείλουν πολιτικό μήνυμα χωρίς παρερμηνείες.

Αυτά σημειώνονται στη διακήρυξη της Κίνησης, όπου, αφού αναφέρονται τα μεγάλα προβλήματα που οξύνονται με τις αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο το οποίο προωθείται στα πλαίσια της ΕΕ για δήμο-επιχείρηση, τονίζεται ότι είμαστε αντίθετοι σ' αυτές τις αλλαγές που δένουν την Αυτοδιοίκηση με τα μεγάλα και άνομα συμφέροντα και ρίχνουν πρόσθετα βάρη στους δημότες. Ετσι, προβάλλεται, πρέπει να καταψηφιστούν μαζικά, και στον πρώτο και στο δεύτερο γύρο, και οι δύο συνδυασμοί που έφεραν τα τελευταία χρόνια το δήμο στη σημερινή απαράδεκτη κατάσταση. Ταυτόχρονα, να υπερψηφιστεί ο συνδυασμός «Νέα Τρίπολη», που παλεύει για ριζικές αλλαγές με βάση τις πραγματικές ανάγκες των κατοίκων της πόλης.

Επιδιώκουμε, υπογραμμίζεται στη διακήρυξη, να πρωτοστατεί ο δήμος στην πάλη για όλα τα προβλήματα. Να είναι έμπρακτος συμπαραστάτης των αγώνων των εργαζομένων, των αγροτών, των επαγγελματοβιοτεχνών, των συνταξιούχων, της νεολαίας, των γυναικών, των ανέργων. Να στηρίζει τους αγώνες του λαού μας για ειρήνη, δημοκρατία και κοινωνικά δικαιώματα. Πιστεύουμε σε μια άλλη Τρίπολη, που θα αξιοποιείται ο πλούτος και οι τοπικές δυνατότητες, πρώτα πρώτα, οι άνθρωποί της. Μια Τρίπολη-σύγχρονο βιομηχανικό, αγροτικό και πολιτιστικό-ιστορικό κέντρο της Αρκαδίας, προστίθεται.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ