Σάββατο 13 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Δραστηριότητες νομαρχιακών και δημοτικών παρατάξεων

Περιοδεία στο Μοναστηράκι πραγματοποιεί σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τη «Συμπαράταξη», Σπύρος Χαλβατζής. Η περιοδεία θα ξεκινήσει στις 10.00 π.μ. από το σταθμό του ΗΣΑΠ.

Τη Δευτέρα, ο Σπ. Χαλβατζής θα επισκεφτεί τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης (έργα αναστήλωσης) στις 9.30 π.μ. Θα συζητήσει με επιστήμονες και άλλους εργαζόμενους του χώρου.

- Περιοδεία του υποψήφιου της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας Ηρακλείου», Μιχάλη Φαρσάρη, πραγματοποιείται αύριο Κυριακή 14 Ιουλίου, στον Κερατόκαμπο, την Αρβη και Ψαρή Φοράδα.

- Η «Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία Μεταμόρφωσης» και η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» πραγματοποιούν τη Δευτέρα 15 Ιούλη 2002, συγκέντρωση στην πέτρινη πλατεία της Καναπίτσας στις 20.00 μ.μ.

- Η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» και η «Δημοκρατική Προοδευτική Ιωνία» παρουσιάζουν τις θέσεις για το ρόλο που καλείται να διαδραματίσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση στον τομέα της Υγείας - Πρόνοιας, την Τρίτη 16 Ιούλη 2002, στις 19.30, στην αίθουσα του Παλαιού Δημαρχείου (Λεωφ. Ηρακλείου 268 - 3ος όροφος).

- Η «Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία» (ΔΑΣ) του Δήμου Μύρινας Λήμνου την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2002 θα προχωρήσει στην ανακήρυξη του υποψήφιου δημάρχου της, ώρα 8.30 μ.μ., στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Διαμαντίδης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ