Τρίτη 16 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Περιοδεία της ΝΕ Αγίου Νικολάου του ΚΚΕ, για τη μάχη των νομαρχιακών και δημοτικών εκλογών πραγματοποιείται, σήμερα, Τρίτη 16 του Ιούλη, στα χωριά Κριτσά, Κρούστα. Την Πέμπτη 18 του Ιούλη περιοδεία θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Αγίου Νικολάου. Την Παρασκευή 19 του Ιούλη περιοδεία θα γίνει στην Ελούντα και στη Νεάπολη.

-- H KO Κορινθίας καλεί σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση, σήμερα, Τρίτη 16 του Ιούλη στις 9 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας στο Κιάτο, με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις εκλογές στην ΤΑ. Θα μιλήσει το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Κώστας Μπάτσικας.

-- Συγκέντρωση για τις πολιτικές εξελίξεις, τις νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές, οργανώνει, αύριο, Τετάρτη 17 του Ιούλη η ΝΕ Εβρου του ΚΚΕ. Θα γίνει στις 9 μ.μ. στην πλατεία Φάρου στην Αλεξανδρούπολη. Ομιλητής θα είναι ο Ορέστης Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Περιοδεία του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Πατάκη και κλιμακίου της ΝΕ Κιλκίς του Κόμματος πραγματοποιείται, αύριο, Τετάρτη 17 του Ιούλη, στα πλαίσια των πολιτικών εξορμήσεων του ΚΚΕ. Η περιοδεία περιλαμβάνει επισκέψεις στα χωριά: Αγιο Πέτρο, 11 το πρωί, Μεγάλη Στέρνα, 7.30 μ.μ., Χέρσο, 8.30 μ.μ. και Καστανιές, 9.30 μ.μ.

-- Η ΚΟ Λουτρακίου του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη, αύριο, Τετάρτη 17 του Ιούλη, στις 8 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Λουτρακίου, όπου θα συζητηθεί η πορεία των αγώνων που οργανώθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα, η ένταση της τρομοκρατίας και η ποινικοποίηση των αγώνων, η επίθεση της κυβέρνησης και των δυνάμεων του κεφαλαίου και οι συνέπειες της αντιλαϊκής πολιτικής σε βάρος των εργαζομένων.

-- Η ΝΕ Εύβοιας του ΚΚΕ διοργανώνει περιοδεία στον ΑΗΣ-ΔΕΗ Αλιβερίου, την Παρασκευή 19 του Ιούλη, στις 9 το πρωί. Το κλιμάκιο της ΝΕ, με επικεφαλής τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, θα συναντηθεί με το σωματείο και θα γίνει ομιλία σε συγκέντρωση εργαζομένων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ