Τρίτη 16 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Δραστηριότητες δημοτικών και νομαρχιακών παρατάξεων

Η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» Ν. Ιωνίας και η «Δημοκρατική Προοδευτική Ιωνία» παρουσιάζουν τις θέσεις για το ρόλο που καλείται να διαδραματίσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση στον τομέα της Υγείας - Πρόνοιας, σήμερα Τρίτη, στις 19.30, στην αίθουσα του παλαιού Δημαρχείου (Λεωφ. Ηρακλείου 268 - 3ος όροφος).

-- Η «Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία» (ΔΑΣ) του Δήμου Μύρινας Λήμνου, αύριο Τετάρτη 17 Ιούλη, θα προχωρήσει στην ανακήρυξη του υποψήφιου δημάρχου της, ώρα 8.30 μ.μ., στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Διαμαντίδης».

Η ΝΑΣΥ Θεσσαλονίκης

Κλιμάκια της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συσπείρωσης» Θεσσαλονίκης, με επικεφαλής τον υποψήφιο νομάρχη Γιώργο Ρόκο και το νομαρχιακό σύμβουλο Μιχάλη Σπυριδάκη συνεχίζουν τις περιοδείες τους σε υπηρεσίες και χωριά του νομού Θεσσαλονίκης.

Σήμερα Τρίτη 16/7 στις 7 μ.μ. στους εργαζόμενους του ΟΤΕ στη Σταυρούπολη. Το απόγευμα στις 8 στο Μελισσοχώρι και στις 9.30 μ.μ. στις πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Ασσηρο.

Αύριο Τετάρτη 17/7 στις 10 π.μ. στο Δήμαρχο Σταυρούπολης και στις 11.30 π.μ. θα γίνει ομιλία στους εργαζόμενους στο Δήμο. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στα ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίου Παύλου και στις 8.30 μ.μ. ομιλία σε συγκέντρωση στην πλατεία Αγίων Αναργύρων του Δήμου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ