Τρίτη 16 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Με Φούλαμ το Αιγάλεω

Την αγγλική Φούλαμ θα αντιμετωπίσει το Αιγάλεω στον Γ' γύρο του Κυπέλλου Ιντερτότο, με σκοπό να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Για τα δύο παιχνίδια με τον αγγλικό σύλλογο που θα δώσει η αθηναϊκή ομάδα, μίλησε ο τεχνικός της Γιώργος Χατζάρας. Ο ίδιος χαρακτήρισε τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις «ως παιχνίδια προετοιμασίας» και «δυνατά φιλικά», ενώ επισήμανε πως η ομάδα του δήλωσε συμμετοχή στο Κύπελλο Ιντερτότο προκειμένου να αποκτήσει όσο πιο πολλές εμπειρίες μπορεί.

  • Την ικανοποίησή του για το γεγονός της παραμονής του στον Αρη, εξέφρασε χτες κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός Νασίφ Μορίς. Αντίθετα, την επιθυμία του να φύγει από το σύλλογο της Θεσσαλονίκης, εκδήλωσε εμπράκτως ο Κροάτης Μάριαν Κοβάσεβιτς που συναντήθηκε χτες με ανθρώπους της ΠΑΕ προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του.
  • «Παγώνει» προς το παρόν το ενδιαφέρον του Ηρακλή για την απόκτηση του Γκρεγκ Μπερχάλτερ και του Μάρτιν Μίετσελ. Οι άνθρωποι του «Γηραιού» φέρεται να είναι δυσαρεστημένοι από την πρωτοβουλία του Αμερικάνου να μεταβεί στην Αγγλία για να διευθετήσει την οικονομική εκκρεμότητα που είχε με την Κρίσταλ Πάλας. Οσον αφορά στον Πολωνό, οι παράγοντες του Ηρακλή κρίνουν υπερβολικές τις οικονομικές απαιτήσεις της Λέγκια.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ