Τρίτη 16 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Εμπιστοσύνη στους... παλιούς

Διά στόματος του τεχνικού της ομάδας Τάκη Λεμονή ήρθε το τέλος στην ακατάσχετη μεταγραφολογία που απασχόλησε τον τελευταίο καιρό τον Ολυμπιακό. Κατά την αναχώρηση της ομάδας για τη Γερμανία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ο Τάκης Λεμονής ουσιαστικά προανήγγειλε το τέλος των σεναρίων και έδειξε την απόλυτη εμπιστοσύνη στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό της ομάδας. «Απ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, δε θα γίνει άλλη μετεγγραφή. Αυτό βλέπω εγώ. Εμείς έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία εδώ και μέρες και αυτό μας απασχολεί. Το ρόστερ είναι πολύ δυνατό. Υπάρχει μεγάλη όρεξη για δουλιά και αυτό νομίζω είναι το πιο σημαντικό. Το υπάρχον ρόστερ είναι αρκετά δυνατό και ικανό να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ελληνας τεχνικός. Πάντως, αυτά δεν ισχύουν για την περίπτωση του Μαρτίνεζ καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλά και ίσως ο Βραζιλιάνος προστεθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού.

Για το θέμα του Γρηγόρη Γεωργάτου ο Τάκης Λεμονής ήταν κατηγορηματικός για τους λόγους που δε δέχτηκε την επιστροφή του παίκτη στον Πειραιά. «Θα είμαι ξεκάθαρος γιατί εκτιμώ πολύ ως παίκτη τον Γρηγόρη και γιατί αγαπάει πολύ αυτή την ομάδα. Ο τρόπος που σκέφτηκα είναι ο εξής: Εχουμε ήδη τον Βενετίδη στον οποίο πιστεύω πάρα πολύ. Ο Γρηγόρης δεν είναι παίκτης για να κάτσει στον πάγκο. Και δεν το λέω αυτό γιατί νομίζω ότι δε θα δεχόταν να κάτσει στον πάγκο, αλλά γιατί δε θα μπορούσα εγώ να τον αφήσω στον πάγκο».

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στο Τέργκενζε, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Στην αποστολή, ως γνωστό, δε μετέχουν οι Μπερμούντες, Πουρσανίδης, Οφορίκουε και Ρόμπερτς, των οποίων οι υποθέσεις θα ξεκαθαρίσουν οριστικά εντός της βδομάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ