Σάββατο 20 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ
«Οκτάποδα φρικιά»

Στα οκτάποδα φρικιά, οι κάτοικοι μιας επαρχιακής πόλης ανακαλύπτουν έντρομοι ότι μια διαρροή επικίνδυνων χημικών ουσιών γίνεται η αιτία ώστε εκατοντάδες μικρές αράχνες να μεταλλαχτούν σε έντομα τεραστίων μεγεθών. Οταν ο κίνδυνος γίνεται ορατός, είναι στο χέρι του μηχανικού ορυχείων Κρις Μακ Κόρτικ και της αστυνομικού Σαμ Πάρκερ να στρατολογήσουν μια επίλεκτη ομάδα από ανθρώπους της πόλης τους με στόχο να εξοντώσουν τα αιμοδιψή τέρατα με τα οκτώ πόδια.

Μόνο και μόνο από τον τίτλο της ταινίας μπορείτε να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται.

Αλλη μια ταινία που οι πρωταγωνιστές είναι οι κατασκευαστές των οπτικών εφέ. Η ταινία δεν κρύβει κάποιο σκηνοθετικό ενδιαφέρον και το υποκριτικό στοιχείο είναι ανύπαρκτο.

Ολα είναι ίδια και κατευθυνόμενα κάτω από τη «μαγική» συνταγή για εύκολες ταινίες που έχουν μηδενικό αντίκτυπο σ' ένα ανύπαρκτο κοινό.

Ρωτήστε τον εαυτό σας «γιατί να δω αυτή την ταινία;». Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πετάτε τα λεφτά σας.

Εκτός αν σας ενδιαφέρουν οι αράχνες ως ζώον, αφού στην ταινία μπορείτε να δείτε πέντε διαφορετικά είδη αράχνης, το καθένα τελείως διαφορετικό από το άλλο, τόσο σε εμφάνιση όσο και σε μέγεθος.

Αν είστε «αραχνοφοβικός» μην μπείτε στον κόπο να δείτε τα «οκτάποδα φρικιά», θα σας δημιουργήσουν εφιάλτες. Εκτός αν θέλετε να δείτε το πρόβλημα κατάματα.

«Eight lagged freaks». Κωμική περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2002. Σκην.: Ελορι Ελκάγεμ. Με τους: Ντέιβιντ Αρκετ - Κάρι Γουρέρ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ