Τρίτη 23 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Θεατρικά στιγμιότυπα «εντός κι εκτός»
  • Την κωμωδία του Ντάριο Φο, «Ούνα φάτσα, ούνα ράτσα» παρουσιάζει το «Θέατρο της Μεσογείου» αύριο (24/7), στο Κηποθέατρο Παπάγου. Η σκηνοθεσία είναι του Αλμπέρτου Εσκενάζη, η μετάφραση της Αννας Βαρβαρέσου - Τζόγια, τα σκηνικά - κοστούμια του Χάρη Σεπεντζή, η μουσική του Νίκου Τζαβάρα και οι φωτογραφίες του Αλέκου Πένα. Πρωταγωνιστούν: Αλμπέρτο Εσκενάζη, Ισμήνη Καλέση, Τρύφων Παπουτσής, Γιάννης Γούτης, Δημήτρης Καρατζιάς, Δήμητρα Αγγελοπούλου.
  • Την όπερα του Βάγκνερ, «Ιπτάμενος Ολλανδός» παρουσιάζει σήμερα και την Πέμπτη η Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων στο Αττικό Θέατρο (μέσα στο Αττικό Αλσος, περιφερειακός Γαλατσίου, είσοδος από την οδό Καρπενησιώτη). Σολίστ: ο βαθύφωνος Πέτρος Μαγουλάς, ο βαρύτονος Δημήτρης Κασιούμης, οι τενόροι Σταμάτης Μπερής και Αντώνης Κορωναίος, η σοπράνο Μαρία Κατσούρα και η μέτζο σοπράνο Μαρίτα Παπαρίζου. Συμμετέχει η Μικτή Δημοτική Χορωδία Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Σταύρου Μπερή. Μουσική διεύθυνση Ελευθέριος Καλκάνης. Ωρα έναρξης, 9 μμ, με ελεύθερη είσοδο.
  • Θεατρικά στιγμιότυπα στην ατμόσφαιρα των καμπαρέ του μεσοπολέμου θα παρουσιάσει ο ηθοποιός, Γιώργος Μεντζελόπουλος, στις 27/7 και 3/8 στη Λέρο, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Νέων Λέρου, «Η Αρτεμις».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ