Τρίτη 23 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Αγωνιστικό κάλεσμα στη νεολαία

Στους δρόμους και τα στέκια νεολαίας εξορμούν μαζικά αυτές τις μέρες τα μέλη και τα στελέχη της ΚΝΕ, μαζί με νεολαίους υποψήφιους στους αγωνιστικούς συνδυασμούς που υποστηρίζει το ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Οι νέοι υποψήφιοι και τα μέλη της ΚΝΕ καλούν μαζικά τη νεολαία να «μην τσιμπήσει» από όσα «τάξουν» οι πράσινοι, μπλε και πολύχρωμοι - ή δήθεν άχρωμοι - επίδοξοι δήμαρχοι και νομάρχες που θα ακολουθήσουν μεθαύριο τη ληστρική για τα δικαιώματα τής νεολαίας κυβερνητική πολιτική, αλλά να επιλέξει τη λύση του αγώνα και της προοπτικής και με την ψήφο της.

Οι περιοδείες - εξορμήσεις έχουν ως εξής:

Σήμερα, στο Μπουρνάζι, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Σοφό, υποψήφιο δήμαρχο Περιστερίου και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και την Τατιάνα Ευαγγελοπούλου, υποψήφια με τη ΝΑΣ και μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Επίσης, στα Πετράλωνα με επικεφαλής τη Δέσποινα Σωτηροπούλου, υποψήφια δημοτική σύμβουλο της «Συμπαράταξης για την Αθήνα» και στέλεχος της ΚΝΕ.

Αύριο Τετάρτη, στην Υμηττού (Παγκράτι), με επικεφαλής τον Θανάση Τζίμα, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιο με τη «Συμπαράταξη». Τέλος, την Παρασκευή στο Χαϊδάρι, με επικεφαλής την Τ. Ευαγγελοπούλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ