Κυριακή 20 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
Δίωξη κατά του «Ρ»
Ελληνική Κοινότητα Κολωνίας
Αίσχος!

«Είμαστε στον πλευρό σου»! Αυτό δηλώνει σε επιστολή της προς τον «Ριζοσπάστη» η Ελληνική Κοινότητα της Κολωνίας, τονίζοντας: «Στην Αθήνα της Δημοκρατίας, την Ελλάδα του εκσυγχρονισμού, οι αγρότες, που αντιστέκονται στο ξεκλήρισμά τους από την αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης, στέλνονται κατά χιλιάδες στα Αγροτοδικεία και αποκαλούνται "γαϊδούρια".

Στην Αθήνα της Δημοκρατίας, την Ελλάδα του εκσυγχρονισμού, οι μαθητές, που αγωνίζονται για το δικαίωμα στη μόρφωση και για δωρεάν δημόσιο 12χρονο σχολείο, χαρακτηρίζονται "αλήτες" και τους στέλνουν τους εισαγγελείς στα σχολεία, κάνοντας χρήση νόμων της χούντας.

Στην Αθήνα της Δημοκρατίας, την Ελλάδα του εκσυγχρονισμού, απαγορεύουν στον ελληνικό λαό να διαδηλώσει ενάντια στον αρχιτρομοκράτη και μακελάρη των λαών Κλίντον, την ίδια ώρα που οι ιθύνοντες έδιναν σ' αυτόν τα διαπιστευτήριά τους.

Στην Αθήνα της Δημοκρατίας, την Ελλάδα του εκσυγχρονισμού, όποιος αντιστέκεται στην πολιτική των σύγχρονων Βαστάζων απειλείται με τον νόμο 375!!».

«Στη Χώρα του Ξένιου Δία - συνεχίζει - την Ελλάδα της εκσυγχρονιστικής κυβέρνησης οι μετανάστες υπόκεινται σε συστηματικά πογκρόμ και στη ρατσιστική βία. Και, τέλος, στην Ελλάδα της "Δημοκρατίας", η εφημερίδα που τολμά να αποκαλύψει το ποιόν και το έργο των κυβερνώντων, πρέπει να φιμωθεί».

Και καταλήγει η ανακοίνωση: «Αίσχος! Είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να πει κανείς. Οσο για την κυβέρνηση του υπουργού Δικαιοσύνης, για ένα πράγμα να είναι σίγουρη, πως ο Λαός μας ούτε έγινε, αλλά ούτε και θα γίνει ραγιάς. Νισάφι, πια! Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας και την αλληλεγγύη μας στον "Ριζοσπάστη" και ευχόμαστε να συνεχίσει αταλάντευτος την αποστολή του».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ