Πέμπτη 1 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΑΡΜΠΟΝ(1). «Τα μυστικά της ζωής και των προσωπικών επαφών του αρχηγού της 17Ν αποτελούν το αντικείμενο μιας έρευνας που ξεκίνησε το τελευταίο 24ωρο. Χθες το απόγευμα μετέβη στους Λειψούς, κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για έναν νέο κύκλο ερευνών που έχει να κάνει με την κατοικία του Αλέκου Γιωτόπουλου, αλλά και την εξέταση των κατοίκων που διατηρούσαν μαζί του στενή γνωριμία» (Από το βασικό θέμα του ΒΗΜΑΤΟΣ).

ΚΑΡΜΠΟΝ (2) «Επειτα από τον εγκλεισμό στον Κορυδαλλό και του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου, οι διωκτικές αρχές ξεκινούν δεύτερο ευρύτερο κύκλο ερευνών στα πρόσωπα που τον περιέβαλαν ή συνδέθηκαν μαζί του από το 1974 και μετά, κατά την παραμονή του στην Αθήνα με το ψευδώνυμο Μιχάλης Οικονόμου». (Από το βασικό θέμα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ).

ΚΑΡΜΠΟΝ (3) «Ενα δεύτερο γύρο ερευνών για τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο αρχίζει η ΕΛ.ΑΣ. Στόχος είναι να διερευνηθεί αν ορισμένοι από τον κύκλο του γνώριζαν και υποβοηθούσαν, όπως πιστεύει η Αστυνομία, "τη διπλή ζωή του"». (Από το βασικό θέμα των ΝΕΩΝ).

ΚΑΡΜΠΟΝ (4) «Με την αντίστροφη χρονική κατεύθυνση, οι διωκτικές αρχές ερευνούν το βίο και την πολιτεία του 58χρονου Αλέξανδρου Γιωτόπουλου, που προφυλακίστηκε χθες στον Κορυδαλλό» (Από την πρώτη σελίδα της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ).

ΚΑΡΜΠΟΝ (5) «Στο περιβάλλον του Γιωτόπουλου - που πέρασε χθες το κατώφλι του Κορυδαλλού - στρέφονται τώρα οι έρευνες. Φίλοι και γνωστοί θα κληθούν να φωτίσουν όλες τις πτυχές της ζωής του (Από την πρώτη σελίδα του ΕΘΝΟΥΣ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ