Τρίτη 6 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
Τηλεόραση
Κάμερες παντού

Βήμα βήμα η τηλεόραση βυθίζεται όλο και περισσότερο στο τέλμα των τηλεσκουπιδιών, ενώ η νέα τηλεοπτική χρονιά προμηνύεται χειρότερη από την προηγούμενη. «Μεγάλα» και «μικρά» κανάλια μπήκαν ήδη στο παιχνίδι των ριάλιτι, βάζοντας κάμερες και μικρόφωνα παντού, μετατρέποντας έτσι την τηλεοπτική πραγματικότητα σε ζούγκλα και τους συμμετέχοντες σε αυτά σε πειραματόζωα. Πειραματόζωα που θα τραγουδούν, θα χορεύουν, θα γυμνάζονται, θα γδύνονται, θα ξεμπροστιάζονται και θα χάνουν κάθε αίσθημα αξιοπρέπειας για μια χούφτα ...ευρώ.

Ετσι, μετά το «Μεγάλο Αδελφό» και το «Μπαρ» που παρέλασαν από τις οθόνες μας πέρσι, φέτος στην «αρένα» των τηλεσκουπιδιών μπαίνουν όλοι σχεδόν οι τηλεοπτικοί σταθμοί, προκειμένου να «ανεβάσουν» τις θεαματικότητές τους και να εξασφαλίσουν ένα μικρό ή μεγάλο «κομμάτι» από την «πίτα» της διαφήμισης.

Το «μεγάλο» κανάλι MEGA στη φετινή τηλεοπτική σεζόν εκτός από το «Μπαρ» «εμπλουτίζει» το πρόγραμμά του με δύο ακόμα ριάλιτι παιχνίδια. Το ένα είναι η «Φάρμα», που αντί για ...ζώα θα έχει ανθρώπους, οι οποίοι θα καλούνται να ζήσουν κάτω από πρωτόγονες συνθήκες σε «ειδυλλιακά» τοπία και να κερδίσουν μερικές χιλιάδες ευρώ. Το άλλο «παιχνίδι» είναι οι «Ποπ σταρ» για φερέλπιδες «αστέρες» του τραγουδιού.

Το αντίπαλο «στρατόπεδο» του Αντέννα για φέτος θα παρουσιάσει το «Σταρ Ακάντεμι», όπου αντί για κότες και κατσίκες, που είχε ο «Μεγάλος Αδελφός», η νέα αυτή «ακαδημία» θα «εκτρέφει» μελλοντικούς σταρ.

Ακολουθεί το STAR, το οποίο προκειμένου να μη μείνει έξω από το χορό των τηλεριάλιτι, ανοίγει «γυμναστήριο». Το δικό του «παιχνίδι» θα λέγεται «The Gum Show», στο οποίο εκτός από τις κάμερες, τα μικρόφωνα οι παίχτες θα γυμνάζονται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο γυμναστήριο. Νικητής θα είναι αυτός που θα κάνει το καλύτερο «κορμί» και θα τον ψηφίσει το κοινό. Οπως λέει και το δελτίο Τύπου του σταθμού στο «Gum show» «δε χτίζεις μόνο το σώμα, αλλά κάνεις και μια άσκηση ζωής και βάζεις τις βάσεις για μια καριέρα»!!!

Στη «μάχη» των τηλεσκουπιδιών μπαίνει και το ALTER, το οποίο μάς υπόσχεται ένα «ραντεβού με τον έρωτα» μέσα από το παιχνίδι «Ζευγάρι της χρονιάς», που θα παρουσιάζει η γνωστή για τις ριάλιτι εκπομπές της Σία Λιαροπούλου. Στο νέο αυτό «ροζ» τηλεσκουπίδι, ο κεντρικός καλεσμένος θα βγαίνει «ραντεβουδάκια» με διάφορους μέχρι να καταλήξει ποιος του ταιριάζει περισσότερο. Εχοντας συναντήσει μέσα σε μια βδομάδα διαφορετικούς υποψήφιους συνοδούς, θα καλείται να αποφασίσει ποιο είναι το πρόσωπο που του ταιριάζει «πραγματικά» -με το αζημίωτο βέβαια- και θα αποχωρεί από το στούντιο με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ