Σάββατο 17 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα»
Καταγγέλλει τις ανατιμήσεις προϊόντων και υπηρεσιών

Τις μεγάλες ανατιμήσεις σε βασικά προϊόντα και υπηρεσίες, που σκόπιμα η κυβέρνηση ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού προκειμένου να αποφύγει τις λαϊκές αντιδράσεις, καταγγέλλει ο συνδυασμός «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα» και ο επικεφαλής του, υποψήφιος δήμαρχος Αγάπιος Σαχίνης.

«Οι αυξήσεις αυτές των τιμών, οι οποίες στην περίπτωση των τροφίμων και των οπωροκηπευτικών ξεπερνούν το 60%, προστιθέμενες στις στρογγυλοποιήσεις που έγιναν με την είσοδο του ευρώ, θα πλήξουν ιδιαίτερα την οικονομική κατάσταση όλων των δημοτών της Θεσσαλονίκης, αλλά ιδιαίτερα τα φτωχότερα στρώματα», σημειώνει. Επίσης καταγγέλλει την κυβέρνηση ως ανάλγητη με αφορμή τις αυξήσεις μέχρι και 50% σε βασικά είδη φαρμάκων, αφού όπως αναφέρει, «τέτοιες μεθοδεύσεις στόχο έχουν την ακόμα μεγαλύτερη συρρίκνωση του λαϊκού εισοδήματος».

Η «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα» καλεί όλους τους δημότες να κινητοποιηθούν για την ανατροπή αυτής της πολιτικής και να την καταδικάσουν με την ψήφο τους στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Επίσης να καταδικάσουν «όλους αυτούς που μέσα από τις αυξήσεις των δημοτικών τελών και φόρων στο Δήμο Θεσσαλονίκης σηματοδότησαν την επιβάρυνση των λαϊκών οικογενειών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ