Τετάρτη 21 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Εφ' όλης της ύλης

Για όλους και για όλα μίλησε χτες ο Αγγελος Αναστασιάδης

«Ποταμός» ήταν χτες ο Αναστασιάδης

Sportidea

«Ποταμός» ήταν χτες ο Αναστασιάδης
Εφ' όλης της ύλης μίλησε χτες ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αγγελος Αναστασιάδης, κατά τη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε. Ο Μακεδόνας τεχνικός, λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και του ντέρμπι μεταξύ του «Δικεφάλου» και του Παναθηναϊκού στην Τούμπα, ο Αναστασιάδης, τόνισε πως φέτος η ομάδα χρειάζεται περισσότερο τη στήριξη του κόσμου, δε θέλησε να μιλήσει για τον προκάτοχό του, τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το ότι η ομάδα, παρά τα προβλήματά της, μπορεί να... πιάσει κορυφή.

Ξεκινώντας, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, μίλησε για τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών και της ομάδας γενικότερα. «Εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει μεγαλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα. Μπορεί να υπάρχουν μεγάλες ομάδες, όμως μεγαλύτερη από τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει. Οι δυνατότητες της ομάδας είναι πολύ μεγάλες. Εγώ από την πλευρά μου μπορώ να πω ότι είναι απεριόριστες» και συμπληρώνοντας είπε: «O ΠΑΟΚ βέβαια χρειάζεται πολλή δουλιά. Είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο και χρειάζεται πάνω από όλα αγάπη. Οι ποδοσφαιριστές έχουν προσπαθήσει σκληρά, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν από την περυσινή σεζόν και αφορούν προσφυγές και πληρωμές. Ομως, πιστεύω ότι αυτά θα ξεπεραστούν. Το σημαντικό είναι ότι αρχίζει μέσα στα αποδυτήρια και ακούγεται η λέξη ΠΑΟΚ. Πρώτος στόχος είναι να επαναφέρω τον ΠΑΟΚ μέσα στα αποδυτήρια».

Οι στόχοι των «ασπρόμαυρων» για φέτος δεν αλλάζουν σύμφωνα με τον τεχνικό τους. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος στο πρωτάθλημα, όπως και οι αντίπαλοί τους, χωρίς φόβο από την αρχή έως το τέλος. «Από τη φύση του ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Το μόνο που μπορώ να διαβεβαιώσω τον κόσμο είναι ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να αντιμετωπίσει τους υπόλοιπους ανταγωνιστές, αρκεί να βρει την ταυτότητά του. Η πρεμιέρα έχει πάντα ιδιαιτερότητες. Ομως, εάν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Εχουμε τους ίδιους στόχους με τους αντιπάλους μας. Ο στόχος είναι να κερδίζεις κάθε παιχνίδι, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος και σε όποιο γήπεδο και αν παίζεις. Αυτός είναι ο στόχος μιας μεγάλης ομάδας». Για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Αγγελος Αναστασιάδης προτίμησε να μη μιλήσει τονίζοντας πως: «Εμένα δε με ενδιαφέρει τι γινόταν χθες, αλλά τι θα γίνει τώρα».

Τέλος, για τις μεταγραφές που έκανε ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης, εξέφρασε την ικανοποίησή του, λέγοντας πως οι παίκτες που ήρθαν μπορούν να βοηθήσουν αρκετά την ομάδα και να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους τους με το θέαμα που θα προσφέρουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ