Τετάρτη 21 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Χαμηλοί τόνοι από Χαριστέα

Σε θετική τροχιά βρίσκεται η καριέρα του Αγγελου Χαριστέα, που πλέον αγωνίζεται με τα χρώματα της Βέρντερ Βρέμης. Την περασμένη αγωνιστική σκόραρε εναντίον του Αμβούργου και ανάγκασε τους συνήθως συγκρατημένους Γερμανούς να μιλήσουν γι' αυτόν κολακευτικότατα. Μιλώντας στο «Ρ» ο υψηλόσωμος επιθετικός αναφέρθηκε στη νέα σελίδα της καριέρας του, την Εθνική αλλά και την οικονομική διαφορά του με τον Αρη.

«Η χαρά και η ικανοποίησή μου σαφέστατα είναι μεγάλη. Ομως οι πανηγυρισμοί πρέπει να σταματήσουν. Πλέον το παιχνίδι με το Αμβούργο ανήκει στο παρελθόν. Μπροστά μου υπάρχουν πολλές και σοβαρές υποχρεώσεις. Είναι μια καλή αρχή και τίποτα παραπάνω. Είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω να δουλεύω, ώστε να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε μένα και φυσικά τον εαυτό μου. Ξέρω τις δυσκολίες αλλά μπορώ ν' αντεπεξέλθω.

Το γερμανικό πρωτάθλημα και τη Βέρντερ θα τα σκεφτώ από την Πέμπτη. Τώρα το μυαλό μου είναι στην Εθνική. Το φιλικό με τη Ρουμανία είναι σημαντικό παιχνίδι. Οχι μόνο γιατί αποτελεί γενική πρόβα, ενόψει της πρώτης επίσημης αναμέτρησης με την Ισπανία αλλά και γιατί η Εθνική πρέπει σε κάθε αγώνα να παίζει καλά με σκοπό τη νίκη. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, υπάρχει αισιοδοξία. Στην ομάδα έχουμε καλό κλίμα, θέληση, ικανότητες. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δε μ' αρέσουν τα μεγάλα λόγια και οι υποσχέσεις. Αυτό που μπορώ να διαβεβαιώσω τους φιλάθλους είναι ότι τεχνική ηγεσία και παίχτες είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Θα προχωρήσουμε βήμα βήμα και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Ελπίζω να τα καταφέρουμε.

Δεν ξεχνάω ποτέ τις όμορφες στιγμές που πέρασα στον Αρη. Η ομάδα αυτή αποτελεί ένα κομμάτι του εαυτού μου. Οι φίλαθλοι, που είναι ο αλάνθαστος κριτής, ξέρουν ότι τίμησα τη φανέλα και την ομάδα που με ανέδειξε. Αυτό όμως είναι τελείως διαφορετικό από την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μου. Διεκδικώ από τη διοίκηση όσα μου χρωστάει. Δηλαδή τα 105 εκατ. δρχ. που έχουν τελεσιδικήσει με απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών. Και η Βέρντερ το 1 δισ. που κατέβαλλε στον Αρη. Πήραν χρήματα για τη μεταγραφή μου, ενώ ήμουν ελεύθερος όπως αποφάνθηκε η αρμόδια επιτροπή. Δεν έχω κάνει συμφωνία με κανέναν. Για οτιδήποτε, γύρω απ' αυτό το θέμα, αρμόδιοι να μιλήσουν είναι ο μάνατζερ και ο δικηγόρος μου. Οποιοσδήποτε άλλος δηλώνει ή διαρρέει κάτι, δε με εκπροσωπεί και φυσικά εξυπηρετεί δικούς του σκοπούς».


Γ. ΚΑΝΤΖΙΛΙΕΡΗΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ