Παρασκευή 23 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ
Ψηφοδέλτιο μάχης για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του λαού

Σε μεγάλη συγκέντρωση, στη Βέροια, ο υποψήφιος νομάρχης Πρ. Παπαγιαννόπουλος παρουσίασε τους υποψήφιους νομαρχιακούς συμβούλους

«Η "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία" αγωνίζεται για μια Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση- σύμμαχο των πολιτών στους αγώνες για τα τοπικά προβλήματα αλλά και για τα γενικότερα κοινωνικά ζητήματα», τόνισε ο Πρόδρομος Παπαγιαννόπουλος, υποψήφιος νομάρχης Ημαθίας, παρουσιάζοντας τις βασικές αρχές και θέσεις της ΝΑΣ και τους υποψήφιους του συνδυασμού, σε ανοιχτή εκδήλωση που έγινε στη Βέροια, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, με τη συμμετοχή πλήθους πολιτών. Και ξεκαθάρισε ότι όσοι συμμετέχουν στη ΝΑΣ επιθυμούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την επίτευξη μιας ΝΑ, που θα στηρίζεται στην ενεργό συμμετοχή των πολιτών και θα αποτελέσει ανάχωμα στη λήψη αντιλαϊκών μέτρων από την κεντρική εξουσία.

«Θέλουμε νομάρχη και Νομαρχιακό Συμβούλιο δραστήριο, διεκδικητικό και ανυποχώρητο. Δε θέλουμε νομάρχη που να φοβάται να αντισταθεί στην αντιλαϊκή πολιτική της εκάστοτε κυβέρνησης, αλλά νομάρχη που θα είναι στην πρώτη γραμμή των κοινωνικών αγώνων», υπογράμμισε ο Π. Παπαγιαννόπουλος. Επίσης, κάλεσε όλους τους Ημαθιώτες που πλήττονται από την αντιλαϊκή πολιτική να συστρατευθούν με τη ΝΑΣ. Να συμβάλουν ώστε να βγει ο λαός στο προσκήνιο των εξελίξεων, να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μια Αυτοδιοίκηση που δε θα στέκεται εχθρικά απέναντί τους αλλά θα αγωνίζεται μαζί τους, να συστρατευθούν στην προσπάθεια για μια ελπιδοφόρα λαϊκή αντεπίθεση με προοπτική.

Ο υποψήφιος νομάρχης, παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο της ΝΑΣ, σημείωσε ότι σ' αυτό συμμετέχουν άνθρωποι του μόχθου, εργάτες, αγρότες, επιστήμονες και νεολαίοι, που με συνέπεια έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν καθημερινά τη μάχη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του λαού.

Οι υποψήφιοι νομαρχιακοί σύμβουλοι στο ψηφοδέλτιο της ΝΑΣ Ημαθίας είναι:

Τάσος Δεληδημητρίου επαγγελματοβιοτέχνης, Χρήστος Δουλκερίδης γεωλόγος, Γιώργος Ζοπουνίδης ηλεκτρολόγος - μηχανολόγος, Θεόφιλος Θεοδωρίδης υπάλληλος νοσοκομείου Βέροιας, Κώστας Καρβαριώτης ιδιωτικός υπάλληλος, Μελπομένη Κασαπίδου συνταξιούχος, Γιώργος Κολιούκος ηλεκτρολόγος, Παντελής Κουγιουμτζίδης έμπορος, Ισαβέλλα Κουτσαντά οικιακά, Γιώργος Κουτσιούκης οικοδόμος - συνδικαλιστής, Γιώργος Μουρατίδης συνταξιούχος του χώρου μεταφορών, Δημήτρης Μπούρας αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, Μόρφω Ουζονίδου αρχιτέκτων μηχανικός, Γιάννης Πετρίδης βιοτέχνης, Χρήστος Πίτος μέλος ΔΣ Εργατικού Κέντρου Νάουσας και πρόεδρος Σωματείου Κιβωτοποιών, Ανθούλα Σιδηροπούλου συνταξιούχος υπουργείου Οικονομικών, Ιωάννα Σοφρόνωφ εκπαιδευτικός και αντιπρόεδρος Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ και Συλλόγου Δασκάλων, Πόπη Τόσιου έμπορος, Τάκης Χατζηαθανασίου οικοδόμος, Αγγέλα Χατζηδημητρίου φοιτήτρια ΤΕΙ, Στράτος Χιονίδης αγρότης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι Φ. Γεωργουδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Ι. Σοφρόνωφ, γραμματέας της ΝΕ Ημαθίας του ΚΚΕ, Δ. Μπούρας, γραμματέας της ΝΕ Ημαθίας της ΑΚΟΑ, Β. Σιδηρόπουλος, μέλος της ΝΕ του ΔΗΚΚΙ, Χ. Τρεμπελής, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Νάουσας, οι υποψήφιοι δήμαρχοι (ΔΑΣΥ) Βέροιας Γ. Οργανίδης και (ΔΑΚ) Νάουσας Α. Φίλης, (ΔΑΣΥ) Αλεξάνδρειας Ν. Τσολάκης, (ΔΑΚ) Ανθεμίων Ι. Παυλίδης, (Δημοτικής Αναγέννησης Πλατέος) Φ. Δημητριάδης, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργανώσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ