Παρασκευή 23 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
«ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα»
Σήμερα ανακοινώνεται το ψηφοδέλτιο

Κλιμάκιο της Παράταξης με επικεφαλής τον Αγάπιο Σαχίνη περιόδευσε χτες στον Οργανισμό Ρυθμιστικού Θεσσαλονίκης

Το ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα», ανακοινώνεται σήμερα στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, που θα δώσει ο υποψήφιος δήμαρχος Αγάπιος Σαχίνης. Στη 1.30 το μεσημέρι στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης θα γίνει η παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, καθώς και ο απολογισμός δράσης της Παράταξης για την περίοδο 1999 - 2002.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι εξορμήσεις στο λαό της Θεσσαλονίκης και οι επαφές με τους φορείς της πόλης, προκειμένου οι θέσεις της Παράταξης και το κάλεσμά της για συστράτευση στη μεγάλη κοινωνική και πολιτική συμπαράταξη που θα αλλάξει το σκηνικό στο Δήμο Θεσσαλονίκης, να φτάσει παντού.

Χτες, κλιμάκιο της δημοτικής παράταξης «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα» επισκέφθηκε τον Οργανισμό Ρυθμιστικού Θεσσαλονίκης (ΟΡΘ). Ο Αγάπιος Σαχίνης, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Κ. Δρούτσα, Γ. Τσιλιγκιρίδη, Γ. Κοσμίδη, Ε. Μαρμαρίδου και Ν. Ζώκα, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΟΡΘ Κ. Λοΐζο και ενημερώθηκε για τη δραστηριότητα, τις αρμοδιότητες καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΡΘ. Στη διάρκεια της συζήτησης τονίστηκε η ανάγκη γενικού στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης του συνόλου του πολεοδομικού συγκροτήματος, η συνεργασία όλων των Δήμων και όλων των φορέων για τη λύση των προβλημάτων της πόλης.

Ο Αγάπιος Σαχίνης αναφέρθηκε στη σταθερή επικοινωνία της παράταξης με τον ΟΡΘ, σημειώνοντας ότι γνωρίζει το έργο που έχει επιτελέσει και δήλωσε: «Από μελέτες πάμε καλά -αυτές άλλωστε περισσεύουν- το πρόβλημα δεν είναι οι μελέτες αλλά να κλείσει η ψαλίδα ανάμεσα στις μελέτες και την υλοποίηση των έργων».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ανάγκη θεσμικής παρουσίας του ΟΡΘ, καθώς και άλλων φορέων όπως το ΤΕΕ, ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων, κ.ά., στις σχετικές υπηρεσίες του Δήμου. Επίσης, σημείωσε ότι είναι απαραίτητο πλέον να ιεραρχηθούν τα προβλήματα της πόλης και να διεκδικηθούν οι πόροι για την επίλυσή τους. «Εμείς έχουμε δηλώσει κατ' επανάληψη - και νομίζω οι πράξεις μας επιβεβαιώνουν τα λόγια μας- ότι με συνέπεια θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντα των κατοίκων της πόλης και θα παλέψουμε για την επίλυση των προβλημάτων τους», είπε. Και κατέληξε «είναι ανάγκη σήμερα να υπάρξει μια αγωνιστική και με αρμοδιότητες Τοπική Αυτοδιοίκηση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ