Παρασκευή 23 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
28ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του 28ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» ανά την Ελλάδα, με διάφορα θέματα και νεανικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, σήμερα και το Σαββατοκύριακο πραγματοποιούνται οι εξής εκδηλώσεις:

Σήμερα, Παρασκευή:

- Στο πολυκατάστημα του Φωκά στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνει εκδήλωση η Τομεακή Οργάνωση Εμπορίου Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ, στις 7:30 μ.μ.

Αύριο, Σάββατο:

- Στο Φιλότα Φλώρινας, στις 8 μ.μ., με θέμα τα ναρκωτικά. Θα μιλήσει η Ελένη Γκόγκου, μέλος του Γραφείου Περιοχής.

- Στη Ν. Αμπλιανη Λαμίας, στις 8 μ.μ., για τα ναρκωτικά, θα μιλήσει ο Α. Ρούσσινος, γραμματέας του ΣΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας της ΚΝΕ.

- Στην Ιτέα (μπασκέτες), στις 8:30 μ.μ., με θέμα: «Παιδεία - ελεύθερος χρόνος», θα μιλήσει ο Γ. Τσιούμπρης, μέλος του Γραφείου του ΣΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας της ΚΝΕ.

Την Κυριακή 25/8:

- Στον Αετό Φλώρινας, στις 8 μ.μ., με θέμα τα ναρκωτικά. Θα μιλήσει η Ελένη Γκόγκου.

- Στο Μέτσοβο, με θέμα: «Τοπική Αυτοδιοίκηση και νεολαία», θα μιλήσει ο Ανδρέας Καργόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ.

- Στην Εδεσσα, στην πλατεία Μικρών Καταρρακτών, στις 8 μ.μ., με θέμα δημοτικές - νομαρχιακές εκλογές και νεολαία. Θα μιλήσει ο Κουτούφης Φάνης, μέλος του Γραφείου Περιοχής.

- Στην Κέρκυρα, στους Γιαννάδες στην κεντρική πλατεία στις 9.30 μ.μ., με θέμα «ΤΑ και νεολαία», με ομιλία από στέλεχος του ΚΚΕ και συναυλία από νεανικό ερασιτεχνικό συγκρότημα και δρώμενο από το θεατρικό της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ