Σάββατο 24 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β΄ ΕΘΝΙΚΗ
Τα βλέμματα σε Νεάπολη - Καισαριανή

Στην Καισαριανή ο Εθν. Αστέρας θα φιλοξενήσει τις Σέρρες

Sportidea

Στην Καισαριανή ο Εθν. Αστέρας θα φιλοξενήσει τις Σέρρες
Σε Νεάπολη και Καισαριανή χτυπά σήμερα η καρδιά του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής, που ξεκινά για τη φετινή σεζόν. Αυλαία λοιπόν και στη Νίκαια και η φιλόδοξη φέτος Χαλκηδόνα θα υποδεχτεί ένα από τα φαβορί για την άνοδο, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Τον αγώνα θα μεταδώσει το ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ στις 17.30. Την ίδια ώρα στην Καισαριανή ο Εθνικός Αστέρας, που υποβιβάστηκε πέρσι από τα μεγάλα σαλόνια, θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα, έχοντας ως αντίπαλο τον Πανσερραϊκό. Η συνάντηση θα μεταδοθεί από τον ΑΛΦΑ Digital.

Το κύριο μέρος της 1ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί αύριο με τις αναμετρήσεις:

Στην Κασσάνδρα η νεοφώτιστη ομάδα της Χαλκιδικής θα φιλοξενήσει τον Πατραϊκό σε ένα αμφίρροπο ματς. Στον Ταύρο ένας «θρύλος» της κατηγορίας, ο ιστορικός Φωστήρας, θα αναμετρηθεί με το Αίγιο και λογικά θα κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Γερή κόντρα θα έχουμε στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Η Καλαμάτα θα κοντραριστεί με τον Πανηλειακό σε ένα κλασικό πελοποννησιακό ντέρμπι.

Σπουδαία μάχη θα έχουμε και στο Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος, πολυνίκης στη Β΄ Εθνική, που επέστρεψε μετά από χρόνια, θα υποδεχτεί τον Αθηναϊκό.

Στην Κέρκυρα δε η άλλη νεοφώτιστη ομώνυμη ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα της Αθήνας.

Τέλος, στο Βόλο ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Καβάλα. Ολα τα ματς θα αρχίσουν στις 17.30.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ