Τρίτη 27 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Αλλεπάλληλες συσκέψεις για τη χάραξη τακτικής

Αλλεπάλληλες είναι οι συσκέψεις που θα έχει αυτή την εβδομάδα ο πρωθυπουργός με τους υπουργούς της κυβέρνησής του, αλλά και κομματικά στελέχη. Ζητούμενο παραμένει η ωραιοποίηση της κυβερνητικής εικόνας και το πώς θα ελαχιστοποιηθούν οι αντιδράσεις ενάντια στην ακολουθούμενη αντιλαϊκή πολιτική και στα νέα μέτρα που προωθούνται, καθώς και το πώς θα αμβλυνθούν οι υπαρκτές αγωνιστικές διαθέσεις που εκφράζονται το αμέσως επόμενο διάστημα με κινητοποιήσεις, αρχής γενομένης στις 3 του Σεπτέμβρη με τα εργατικά συλλαλητήρια ενάντια στο νέο κύμα ακρίβειας.

Ετσι, σήμερα το πρωί ο Κ. Σημίτης συναντάται με την Ελληνίδα επίτροπο Αννα Διαμαντοπούλου. Στη συνέχεια, στις 10.30, θα έχει συνεργασία με τον υπουργό Παιδείας Πέτρο Ευθυμίου, προκειμένου να συζητήσουν θέματα της αρμοδιότητάς του που θα απασχολήσουν το Υπουργικό Συμβούλιο της Πέμπτης. Στις 12 το μεσημέρι θα συνεδριάσει η διυπουργική επιτροπή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ λίγο πριν ο πρωθυπουργός θα έχει κατ' ιδία συνάντηση με την πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής «Αθήνα 2004» Γιάννα Αγγελοπούλου. Ακόμη, στις 7 το απόγευμα, θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της Γιουγκοσλαβικής Ομοσπονδίας και στις 7.30 θα δεχτεί τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο.

Αύριο Τετάρτη, στις 10 το πρωί, θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Νίκο Χριστοδουλάκη και τους υφυπουργούς Γιώργο Φλωρίδη και Απόστολο Φωτιάδη για την οριστικοποίηση θεμάτων που άπτονται της φορολογικής μεταρρύθμισης. Στις 13.00 θα έχει συνεργασία με τον υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Κώστα Σκανδαλίδη.

Την Πέμπτη, στις 10 το πρωί, θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο με αντικείμενο συζήτησης τα θέματα της Παιδείας. Στις 7 το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με το Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Κώστα Λαλιώτη, ενώ στις 7.30 θα συνεδριάσει το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης.

Την Παρασκευή, στις 10 το πρωί, θα συναντηθεί με το προεδρείο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, ενώ στις 11.30 θα συναντηθεί με τους Γενικούς Γραμματείς της Περιφέρειας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ