Τετάρτη 23 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Χαμηλοί τόνοι

Αποποιείται το χαρακτηρισμό του φαβορί για την ομάδα του ο Κυράστας.

«Παν μέτρον άριστον»... βροντοφωνάζει ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Κυράστας, αναφερόμενος στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Παναθηναϊκό ως φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Λίγες ώρες μετά τη θριαμβευτική νίκη της Τούμπας, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θέλησε να βάλει ένα τέλος στην έντονη παρουσίαση της ομάδας του ως φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και να επικεντρώσει την προσοχή του στην προετοιμασία των παικτών του για το κρίσιμο ματς με την Καλαμάτα: «Το καλοκαίρι κυριαρχούσε η άποψη ότι ο Παναθηναϊκός δε θα τερμάτιζε τη φετινή περίοδο πάνω από την 4η θέση. Τώρα πώς όλοι λέτε ότι ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί για το πρωτάθλημα;».

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου, τόνισε επίσης πως ένα τέτοιο κλίμα είναι επικίνδυνο, αφού μπορεί να πάρουν... αέρα τα μυαλά των παικτών του και να χαθεί ό,τι με κόπο έχουν «χτίσει» μέχρι τώρα. Ούτως ή άλλως ο ίδιος πιστεύει ότι φέτος δε θα είναι η ομάδα του αυτή που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Κατά γενική ομολογία ο Παναθηναϊκός φέτος παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός όμως θα πάρει το πρωτάθλημα. Οπότε γιατί εγώ θα πρέπει να πω κάτι διαφορετικό;».

Οσον αφορά στα πλάνα και στα σχέδιά του για το εκτός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας με τη μεσσηνιακή ομάδα, ο κόουτς των «πρασίνων» είπε: «Κερδίσαμε τα δύο ντέρμπι με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και αγωνιστικά και βαθμολογικά τα πάμε πολύ καλά. Το επόμενο παιχνίδι με την Καλαμάτα είναι το ίδιο δύσκολο όπως και τα δύο ντέρμπι που προηγήθηκαν. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την Καλαμάτα με την ίδια σοβαρότητα. Εχουμε αρκετές απουσίες να αντιμετωπίσουμε λόγω των τιμωριών και των τραυματισμών και αναγκαστικά η ομάδα θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές στην 11άδα της, κάτι που ίσως μας βγάλει έξω από το ρυθμό μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ