Τετάρτη 23 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
«Πράσινα» χαμόγελα

Αποστολή εξετελέσθη. Ο Παναθηναϊκός ήθελε και πήρε τελικά τη νίκη-πρόκριση στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Κυπελλούχων γυναικών, μετά από μία συγκλονιστική αναμέτρηση με την ουκρανική Τσερκάζι. Οι «πράσινες» επικράτησαν με 3-0 (25-22, 26-24, 25-20), σκορ που ήταν το «κλειδί» για την είσοδό τους στα τελικά. Αλλωστε, αν η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη έχανε έστω και 1 σετ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, τότε αυτομάτως θ' αποκλειόταν.

Ο... θάνατός σου η ζωή μου είναι η σημερινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φριντριχσχάφεν, στην 7η και τελευταία αγωνιστική του Κυπέλλου Πρωταθλητριών ανδρών (21.00). Στο συγκεκριμένο αγώνα, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται μπροστά σε μια διπλή πρόκληση. Με νίκη επί της γερμανικής ομάδας, όχι μόνο θα εξασφαλίσουν την είσοδό τους στο φάιναλ φορ του θεσμού αλλά ταυτόχρονα θα πάρουν και το... αίμα τους πίσω. Είναι γνωστό ότι πέρσι η Φριντριχσχάφεν αποτέλεσε το «δήμιο» της ομάδας του Ζόραν Γκάετς, αφού ήταν αυτή που στην τελευταία αγωνιστική της Γ` φάσης είχε αφήσει τους «ερυθρόλευκους» εκτός 4άδας.

Με την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Κυπελλούχων ανδρών να την έχει ήδη στο... τσεπάκι, ρίχνεται σήμερα (19.00) η ΑΕΚ στη μάχη της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων, κόντρα στη Γαλατασαράι. Οι Τούρκοι, οι οποίοι ακολουθούν στη βαθμολογία την «Ενωση», «καίγονται» για τη νίκη, καθώς αν σήμερα χάσουν στην έδρα τους κινδυνεύουν να μείνουν εκτός τελικών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ