Τρίτη 10 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Ανδρέας Σιαμπαλής
Ανδρέας Σιαμπαλής
Φωτ.

Με τη συμπλήρωση 9 χρόνων από το θάνατο του συζύγου μου ΑΝΔΡΕΑ ΣΙΑΜΠΑΛΗ, ο οποίος πέθανε στις 9 Σεπτέμβρη 1993, προσφέρω στη μνήμη του, μέσω ΚΟΒ Νέας Χαλκηδόνας, 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Ερσαλία Σιαμπαλή

* * *

Φωτ.

Ο ξαφνικός θάνατος της αγωνίστριας ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΡΟΥΤΣΗ, μέλους του ΚΚΕ, προκάλεσε οδύνη σε φίλους και συντρόφους. Ο θάνατός σου, Αλεξάνδρα, με πόνεσε πολύ. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως εσύ η φίλη και συντρόφισσά μου, η μαχητική αγωνίστρια που πέρασες τόσες δυσκολίες και στάθηκες όρθια, χάθηκες άδικα. Συγχώρεσέ με που δε σε συνόδεψα στον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Στη μνήμη σου προσφέρω 15 ευρώ στην ΚΟΒ «Αγ. Παρασκευής» του ΚΚΕ, του Κόμματος για τα ιδανικά του οποίου αγωνίστηκες.

Η φίλη και συντρόφισσά σου Γεωργία Μπάρλα

* * *

Φωτ.

Στο ιστορικό, στο αθάνατο και άξιο θαυμασμού, επαίνου και σεβασμού τρίο ΣΟΦΙΑ Μαυροειδή - ΠΑΠΑΔΑΚΗ, ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ και ΝΙΚ. ΤΣΑΚΩΝΑ ( ο οποίος «έφυγε» πρόσφατα από κοντά μας), που υπήρξαν οι συντελεστές του απαράμιλλου ιστορικού ύμνου του ΕΛΑΣ, ο οποίος πυροδότησε, φλόγισε τις καρδιές όλων μας, τον κάναμε πράξη και αγωνιστήκαμε για το ξεσκλάβωμα της πατρίδας. Αθάνατοι.

Στη μνήμη τους προσφέρω, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Παύλου», 50 ευρώ στο ΚΚΕ για τις δημοτικές εκλογές.

Νίκος Τσάκωνας
Νίκος Τσάκωνας
Βαγγελιώ Λύτρα

* * *

Πρόσφατα χάσαμε τον εξάδελφό μας ΧΡΗΣΤΟ ΛΑΖΑΡΙΔΗ, μέλος του ΚΚΕ και ακούραστο αγωνιστή της ειρήνης, ο οποίος διακρινόταν για το ήθος, τη σεμνότητα και την απέραντη αγάπη προς τους συνανθρώπους του. Ανήκε στη σκληρή γενιά των αγωνιστών, οι οποίοι πίστεψαν στο σοσιαλισμό. Ανιδιοτελής, σταθερός, ευθύς και συνεχιστής του όμορφου αγώνα.

Σύντροφε εξάδελφε, δε θα ξεχάσω ποτέ όταν παιδί 10 χρόνων μου έκανες παρέα στις δύσκολες σκληρές μέρες της παρανομίας μου. Τους όμορφους αγώνες σου φρενάρισε ο ξαφνικός χαμός σου και μας άφησε κληρονομιά να συνεχίσουμε την πάλη μας για να ομορφύνει ο κόσμος.

Αντί για λουλούδια στον τάφο του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αμφιάλης, 50 ευρώ.

Οικογένεια Γ. Σιναπλίδη


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ