Τρίτη 10 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ
Εξαιρετικό ξεκίνημα

Την πρώτη της νίκη απέναντι στην Ισπανία πέτυχε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Ελπίδων για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Στέλιου Μανωλά, κατάφεραν να επικρατήσουν των αντίστοιχων «Φούριας Ρόχας» με 1-0 και βλέπουν με άλλο μάτι τη συνέχεια.

Στο παιχνίδι αυτό, οι διεθνείς μας απέδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο τη νίκη από τους αντιπάλους τους. Εκτός του τέρματος του Παπαδόπουλου στο 37', οι Ελληνες δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη με μεγαλύτερη διαφορά, αλλά τόσο η ατυχία όσο και ο Ρέινα δεν το επέτρεψαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 81', ο Ομοσπονδιακός εκλέκτορας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Στέλιος Μανωλάς, αποβλήθηκε καθώς μπήκε στο γήπεδο προκειμένου να χωρίσει τουw Αγρίτη και Βίγια που συνεπλάκησαν. Απόρροια αυτού ήταν και η κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Ελληνας ποδοσφαιριστής.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μανωλάς δήλωσε για την επιτυχία της Εθνικής. «Ηταν σπουδαία νίκη απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Το σεβαστήκαμε, αλλά δεν τον φοβηθήκαμε. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ. Προσπαθώ να δώσω στα παιδιά να καταλάβουν ότι πρέπει να ξεφύγουμε από τη μιζέρια. Το ποδόσφαιρό μας πρέπει να πάει μπροστά».

Ελλάδα: Βούλγαρης, Σεϊταρίδης, Χρήστου (91' Σαλπιγγίδης), Κουλοχέρης, Βάλλας, Βίντρα (87' Βαγγέλης), Μελαμπιανάκης, Φωτάκης, Παπαδόπουλος (68' λ.τ. Γαλανόπουλος), Αμανατίδης, Αγρίτης.

Ισπανία: Ρέινα, Μινιάμπρες, Ναβάρο, Ντάνι, Ρούμπεν, Ξαβιέρ, Χούλιο Αλβάρες (51' Πορτίγιο), Αρτέτα, Τόρες, Βίγια, Ρέγες (59' Ριέρα).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ