Τρίτη 10 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΝΕΟΛΑΙΑ
Σε άλλες πόλεις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο τα κεντρικά διήμερα σε Κόρινθο και Αίγιο, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του 28ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή».

Στην πλατεία Φλοίσβου στην Κόρινθο, παρά τη βροχή που προηγήθηκε, η μικρή κόκκινη πλατεία που στήθηκε από τα μέλη και τα στελέχη της ΚΝΕ, άνοιξε τις πύλες της και για δύο ημέρες υποδέχτηκε δεκάδες νεολαίους και εργαζόμενους. Η συζήτηση πλούσια, οι νέοι που έκαναν το βήμα να οργανωθούν στην ΚΝΕ αρκετοί και συνολικά ο απολογισμός του Φεστιβάλ κρίνεται θετικός. Το Σάββατο η συζήτηση για τις Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές, με τη συμμετοχή του υποψήφιου Δημάρχου Κορίνθου Δημήτρη Κακούρου και του υποψήφιου Νομάρχη με τη ΝΑΣ Ηλία Μπράβου, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του κόσμου, ενώ πραγματοποιήθηκε και συναυλία από τα «Βυθισμένα Πετρώματα». Η κεντρική ομιλία έγινε από τον Βασίλη Βούλγαρη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Πελοποννήσου & Νησιών της ΚΝΕ.

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε αφιέρωμα στο πολιτικό τραγούδι από το συγκρότημα «Σείριος». Η Λουίζα Ράζου, Γραμματέας της ΕΠ Β/Δ Πελοποννήσου & Νησιών του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ του Κόμματος, αναφέρθηκε στην ομιλία της στις τρέχουσες εξελίξεις και στη θέση του ΚΚΕ.

Επιτυχία είχαν και οι εκδηλώσεις στο Αίγιο. Στην παραλία της αχαϊκής πόλης ο κόσμος συμμετείχε μαζικά στις εκδηλώσεις. Ο Βασίλης Ασπρούλιας, υποψήφιος Νομάρχης Αχαΐας με τη ΝΑΣ, χαιρέτισε τις εκδηλώσεις, ενώ μίλησε ο Χρήστος Αγγελόπουλος, μέλος του ΓΠ Δυτικής Πελοποννήσου & Νησιών της ΚΝΕ. Η συναυλία από το συγκρότημα «Φωνή Βοώντος» έκλεισε το πρόγραμμα. Την Κυριακή ο Σωτήρης Κολοκοτρώνης, υποψήφιος Δήμαρχος Αιγίου μίλησε στο χώρο του Φεστιβάλ, ενώ ακολούθησε και συναυλία με έντεχνο τραγούδι.

Στη Χαλκίδα

Κορυφώθηκε την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή, 5 και 6 Ιούλη, το Φεστιβάλ στη Χαλκίδα, όπου για άλλη μια χρονιά «τα παιδιά της ΚΝΕ», με μεράκι και ενθουσιασμό μετέτρεψαν την παραλία της Χαλκίδας, κοντά στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης, σε «στέκι» νεολαίας, μεταφέροντας συγχρόνως την αγωνιστική πείρα όλης της χρονιάς.

Την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων που πλαισιώθηκε από πλούσιο μουσικό πρόγραμμα από ερασιτεχνικά συγκροτήματα, χαιρέτισε ο Αντώνης Κούκουρας, μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Εύβοιας της ΚΝΕ. Τη δεύτερη μέρα στην εκδήλωση χαιρέτισε ο υποψήφιος Δήμαρχος της «Αγωνιστικής Συμπαράταξης» Βαγγέλης Σταματούνος και η υποψήφια Νομάρχης της ΝΑΣ Ιωάννα - Σοφία Ντούρου, ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν ο Β. Τασούλας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στη Λαμία

Με τις εκδηλώσεις του διημέρου 14-15 Σεπτέμβρη κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στη Φθιώτιδα, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Ελευθερίας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Το Σάββατο 14/9, συζήτηση για τα ναρκωτικά με συμμετοχή από φορείς της πόλης, ροκ συναυλία με τοπικό ερασιτεχνικό συγκρότημα. Η κεντρική ομιλία θα γίνει από τον Χρ. Τσαντή, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, ενώ το πρόγραμμα θα κλείσει με ρεμπέτικο γλέντι.

Την Κυριακή 15/9 στις 9μ.μ., θα μιλήσει μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη. Θα προηγηθεί συναυλία από τοπικό συγκρότημα μπλουζ και το ερασιτεχνικό συγκρότημα του ΤΕΙ Λαμίας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πληθαίνουν οι φεστιβαλικές γιορτές (2014-09-04 00:00:00.0)
Σήμερα ανοίγει τις πύλες του στον Πειραιά (2009-07-03 00:00:00.0)
Στα «κόκκινα» το Αλκαζάρ (2004-09-11 00:00:00.0)
Πυρετώδεις προετοιμασίες (2004-09-08 00:00:00.0)
«Ταξιδεύει» σ' όλη την Ελλάδα (2002-09-06 00:00:00.0)
Κορύφωση στην υπόλοιπη Ελλάδα (2000-09-14 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ