Σάββατο 14 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Πλούσιο διήμερο εκδηλώσεων

Ξεκινάει σήμερα στο Πάρκο και αύριο θα μιλήσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θέμης Γκιώνης

Στην Κομοτηνή θα μιλήσει αύριο Κυριακή, ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θέμης Γκιώνης, στο πλαίσιο των διήμερων εκδηλώσεων κορύφωσης που ξεκινούν σήμερα και πραγματοποιούνται στο Πάρκο της πόλης (πίσω από το Σπαθί). Σήμερα στις εκδηλώσεις στην Κομοτηνή θα μιλήσει η Σούλα Βλησσίδου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι στο χώρο του Φεστιβάλ θα υπάρχουν πολλές εκθέσεις, θα γίνει επίδειξη Καποέρα, προβολές - αφιερώματα μέσω multimedia και ανάμεσα στα περίπτερα το δικό τους χώρο θα έχουν η «Προοδευτική Κίνηση Κυπρίων Φοιτητών» και η «Οργάνωση Παλαιστινιακής Νεολαίας Ελλάδας».

Το σημερινό πρόγραμμα, που ξεκινάει στις 6 το απόγευμα, περιλαμβάνει ακόμα: low bap συναυλία από το συγκρότημα «Inopia», ροκ συναυλία από του «Sliver Wave», χαιρετισμό από εκπρόσωπο του τμήματος νεολαίας του Κομμουνιστικού Κόμματος Τουρκίας (TKP), μουσικό - λογοτεχνικό αφιέρωμα στο Ναζίμ Χικμέτ, μετά την ομιλία της Σ. Βλησσίδου θα ακολουθήσει συναυλία με έντεχνο - λαϊκό και πολιτικό τραγούδι και το πρόγραμμα θα κλείσει με μουσική αναδρομή στην ιστορία του ρεμπέτικου.

Το αυριανό πρόγραμμα έχει ροκ συναυλία από φοιτητικό συγκρότημα, συναυλία από το μαθητικό συγκρότημα «Προσωρινοί», χαιρετισμό από τον υποψήφιο δήμαρχο της «Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας» Μ. Καρανικολάου και μετά την κεντρική ομιλία του Θ. Γκιώνη, θα κλείσει με συναυλία του Λάκη Παπαδόπουλου («με τα ψηλά ρεβέρ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ