Σάββατο 14 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Η Τούμπα ψηφίζει «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα»

Με ενθουσιασμό έγινε δεκτό κλιμάκιο της παράταξης με επικεφαλής τον Αγ. Σαχίνη

Motion Team

Με μεγάλη εγκαρδιότητα υποδέχτηκε ο λαός της Τούμπας την αντιπροσωπεία της δημοτικής κίνησης «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα», με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Αγάπιο Σαχίνη, που περιόδευσε στην περιοχή του Αγίου Θεράποντα το βράδυ της Πέμπτης.

«Ενθουσιώδης ο κόσμος, γνωρίζει τον Αγάπιο Σαχίνη που ζει σ' αυτή την περιοχή και τον δέχεται με ευχαρίστηση. Είναι ένας δικός τους άνθρωπος. Με αυτόν έχουν ζήσει και κινείται σ' αυτόν τον χώρο. Οπου κι αν πήγαμε βρήκαμε πλατιά χαμόγελα, ανοιχτή υποδοχή και διαπιστώσαμε ότι είναι ιδιαίτερα αποδεκτό το πρόγραμμά μας», δήλωσε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Π. Χατζηαθανασίου.

Οπως είπε ο Γ. Μπουτάρης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής κίνησης, που επίσης συμμετείχε στην περιοδεία, «το όποιο παράπονο έχουν οι κάτοικοι, είναι με την κεντρική διοίκηση. Η Τσιμισκή άλλαξε πέντε φορές πεζοδρόμια τα τελευταία δέκα χρόνια, στην Τούμπα δεν έχουν γίνει ούτε καν τα πεζοδρόμια. Αυτή η ανισορροπία είναι σαφής και προκλητική. Δε γίνεται να δίνουμε εκατό εκατομμύρια για να αλλάξουμε λαμπάκια εορταστικά για την Τσιμισκή και την Εγνατία και ο κεντρικότερος δρόμος της αγοράς της Τούμπας να περιμένει να φωτιστεί από τα φώτα των βιτρινών. Είναι απαράδεκτα πράγματα αυτά».

Ο Φιλώτας Πέλιος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, προσθέτει: «Αυτό που αντίκρισα εγώ εδώ είναι ότι μου θυμίζει μια σκοτεινή πόλη. Αυτό είναι απαράδεκτο και γι' αυτό λέμε ότι αυτοί που έχουν τη διοίκηση του δήμου προσέχουν μόνο το κέντρο και έχουν παραλείψει βασικά προβλήματα στις άλλες συνοικίες που έχουν ανάγκη».

Σχετικά με τις αφίσες του δημάρχου, που κυκλοφόρησαν τελευταία, ο Γ. Μπουτάρης σημειώνει: «Ο νεοπλουτισμός της αφίσας είναι ανάλογος του ύφους του ανθρώπου. Αυτό το αλαζονικό ύφος που έχει ο Παπαγεωργόπουλος σ' όλη τη διάρκεια της θητείας του αποτυπώνεται κι εδώ. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να δοθούν 20 δισ. και να γίνει το δημαρχείο. Η ανάπλαση της Τσιμισκή κόστισε 600 εκατ. Πρώτα αναβάθμισε το επίπεδο όλων των περιοχών και μετά το κέντρο, κι ας είναι αυτό πιο εμφανίσιμο. Αλλά μην πάμε στα άκρα, μόνο το κέντρο και τίποτα στην περιφέρεια».

Χτες το μεσημέρι ο υποψήφιος δήμαρχος Αγάπιος Σαχίνης, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και φίλους της παράταξης, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Αθ. Κουλούσιο, και το Διοικητικό Συμβούλιο. Ο Αγ. Σαχίνης στην ομιλία του αναφέρθηκε στην προσπάθεια συγκρότησης ενός διευρυμένου ψηφοδελτίου, επιλογή που στέφθηκε με επιτυχία. Ενός ψηφοδελτίου που παρά τις επιμέρους διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα σ' αυτούς που το απαρτίζουν, υπάρχει η συμφωνία για τις αιτίες που δημιουργούν τα προβλήματα, η συμφωνία στην υπεράσπιση της παραγωγικής βάσης της πόλης και είναι αποφασισμένοι να αγωνιστούν για τη λύση των προβλημάτων. Κάλεσε τους βιοτέχνες, αναγνωρίζοντας τη μέχρι τώρα θετική δράση της παράταξης μέσα κι έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, να ενισχύσουν τη δημοτική παράταξη «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα» και με την ψήφο τους στις εκλογές του Οκτώβρη.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
«Σκάνδαλο η πολιτική τους» (2006-09-26 00:00:00.0)
«Η κυβέρνηση μοίρασε χάντρες και καθρεφτάκια» (2006-09-13 00:00:00.0)
Απαράδεκτος αποκλεισμός (2006-08-29 00:00:00.0)
Να απορριφθεί ο νέος Κώδικας της Αυτοδιοίκησης (2003-06-14 00:00:00.0)
Αντιπολεμική εξόρμηση της «Θεσσαλονίκη - Τώρα» (2003-04-22 00:00:00.0)
Εσπασαν εκλογικό περίπτερο του συνδυασμού «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα» (2002-10-13 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ