Κυριακή 15 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Μέτωπο ενάντια στο ξεπούλημα της «Ολύμπικ Κέτερινγκ»

Την ανάγκη συγκρότησης μετώπου όλων των εργαζομένων και των κοινωνικών φορέων, με σκοπό την ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής ξεπουλήματος των πάντων, επισημαίνουν οι εκπρόσωποι του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού Αθηνών - Περιχώρων.

Σε ανακοίνωση του Συνδικάτου, με αφορμή το ξεπούλημα της «Ολύμπικ Κέτερινγκ», κερδοφόρας θυγατρικής εταιρίας του ομίλου της «Ολυμπιακής Αεροπορίας», αναφέρεται ότι η κυβέρνηση, συνεχίζοντας το δρόμο του ξεπουλήματος των πάντων, προχώρησε σε «άλλο ένα οικονομικό έγκλημα», παραχωρώντας την εταιρία στο μεγάλο ξένο και ντόπιο κεφάλαιο.

Οι εκπρόσωποι του Συνδικάτου θεωρούν αναγκαία την ενεργό συμμετοχή όλων των εργαζομένων και των κοινωνικών φορέων, προκειμένου να αναχαιτιστεί αυτή η κυβερνητική πολιτική, ενώ, παράλληλα, καταδικάζουν και καταγγέλλουν τον κυβερνητικό - εργοδοτικό συνδικαλισμό, επισημαίνοντας ότι παρακολουθεί ατάραχος, χωρίς να παίρνει ουσιαστικά θέση για τις δυσμενέστατες επιπτώσεις που συνεπάγεται το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου για τους εργαζόμενους.

Η ανακοίνωση - καταγγελία του Συνδικάτου καταλήγει με την επισήμανση ότι το «νέο πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο της κυβέρνησης δε θα περάσει».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ