Τρίτη 17 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
Τηλεόραση
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «MEGA»
Στο «ρυθμό» των ριάλιτι

Η σειρά «Περί ανέμων και υδάτων» συνεχίζεται για τρίτη χρονιά
Η σειρά «Περί ανέμων και υδάτων» συνεχίζεται για τρίτη χρονιά
«Πρόκειται για ένα τηλεπαιχνίδι - ντοκιμαντέρ!!!». Με τα λόγια αυτά, ο Πέτρος Μπούτος, διευθυντής προγράμματος του «MEGA», παρουσίασε τη «Φάρμα», το ένα από τα πολλά ριάλιτι τηλεπαιχνίδια, που αναμένεται να προβληθούν από το κανάλι τη νέα τηλεοπτική χρονιά. «Βαφτίζοντας» ουσιαστικά τις εκπομπές αυτές, από τηλεσκουπίδια, ντοκιμαντέρ ...«φυσιολατρικού» περιεχομένου.

Στην ώρα έναρξης των δελτίων ειδήσεων αναφέρθηκε ο διευθυντής Ειδήσεων Νίκος Χατζηνικολάου, υπογραμμίζοντας ότι οι ειδήσεις του σταθμού παραμένουν στις οκτώ το βράδυ, ενώ σχολιάζοντας την αλλαγή της ώρας έναρξης των ειδήσεων είπε ότι «στο σκηνικό ρευστότητας που επικρατεί, οι ειδήσεις αλλάζουν ώρα έναρξης σαν το σπίτι του Χότζα που άλλαζε πόρτα...». Οσον αφορά στις ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού, συνεχίζονται όλες οι περσινές εκπομπές. Νέο πρόσωπο θα είναι ο Πάνος Σόμπολος, που θα παρουσιάζει μια μηνιαία εκπομπή.

Μεγάλο τμήμα του ψυχαγωγικού προγράμματος καλύπτουν τα δύο ριάλιτι τηλεπαιχνίδια «Φάρμα» και «Ρώσικη ρουλέτα», ενώ από τη νέα χρονιά αναμένονται και άλλα. Οπως ισχυρίστηκε ο Πέτρος Μπούτος για τη «Φάρμα», δε θα έχει κρυφές κάμερες παρά μόνο φανερές, ενώ δε θα υπάρχει και ψηφοφορία κοινού. Αντίθετα, οι 14 παίχτες θα αλληλοκαρφώνονται για το ποιος θα φύγει κάθε βδομάδα... «Αγρότης της χρονιάς», θα ανακηρυχτεί μόνον ένας, ο οποίος και θα πάρει 150.000 ευρώ!!!

Το έτερο τηλεσκουπίδι «Ρώσικη ρουλέτα» θα είναι ένα παιχνίδι γνώσεων, στο οποίο οι παίχτες θα απαντούν ...με το «πιστόλι στον κρόταφο», ενώ όποιος κάνει λάθος θα πέφτει σε μια καταπακτή. Βασικό «όργανο» του παιχνιδιού θα είναι ένας παλμογράφος, που θα μετράει τους χτύπους της καρδιάς των παιχτών!

Εκτός από τα ριάλιτι τηλεπαιχνίδια, το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του «MEGA» «εμπλουτίζεται» με μια καθημερινή εκπομπή ...ψυχολογικού ενδιαφέροντος, την εκπομπή «Ακουσέ με» με την ψυχολόγο Τένια Μακρή. Μέσω της εκπομπής, η ψυχολόγος θα προσφέρει ψυχολογική στήριξη σε ανθρώπους που έχουν προβλήματα... Ενώ θα συνεχιστούν οι εκπομπές «Στην κουζίνα ολοταχώς», «Σαν στο σπίτι σας», «Να η ευκαιρία», κ.ά.

Οσον αφορά στις ελληνικές σειρές του «MEGA», φέτος θα προβληθούν οι εξής: «Φεύγα», «Η τράπεζα», «Κάμερα καφέ» και η σειρά «Κλείσε τα μάτια». Επίσης συνεχίζονται οι σειρές «Περί ανέμων και υδάτων», «Δέκα λεπτά κήρυγμα», «Αέρινες σιωπές», «Απαγορευμένη αγάπη».

Το «μεγάλο» κανάλι, επίσης, στο νέο του πρόγραμμα έχει προγραμματίσει πολλές ξένες ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, μεταξύ αυτών: «Ο ύποπτος της οδού Αρλινγκτον», «Διπλή παγίδα», «Η έκτη αίσθηση», «Εριν Μπρόκοβιτς» κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ