Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«ΒΑΛΚΑΝ ΕΞΠΟΡΤ»
Με απεργία απάντησαν στις απολύσεις

Στο πλευρό τους η δημοτική παράταξη «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα»

Με 24ωρη απεργία οι εργαζόμενοι της «ΒΑΛΚΑΝ ΕΞΠΟΡΤ» απάντησαν χτες στη νέα πρόκληση του μεγαλομετόχου, κ. Εμφιετζόγλου, να προχωρήσει σε 4 νέες απολύσεις εργαζομένων στην επιχείρηση. Η συμμετοχή στη χτεσινή απεργία ήταν καθολική και το αίτημα των απεργών είναι η επαναπρόσληψη των συναδέλφων τους, το σταμάτημα των απολύσεων και η ομαλή λειτουργία και ανάπτυξη της επιχείρησης.

Τη συμπαράστασή της στους απεργούς εξέφρασε η δημοτική παράταξη «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα» με επίσκεψη κλιμακίου της από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Θεόδωρο Κυριακίδη, Θανάση Κρουστάλη και Γιάννη Κοσμίδη στο χώρο του εργοστασίου και συζήτηση με τους απεργούς.

Το Σωματείο Εργαζομένων επιφύλαξε φιλική και θερμή υποδοχή στο κλιμάκιο της παράταξης και τους κάλεσε να απευθύνουν χαιρετισμό στη συγκέντρωση των απεργών. Ο Θεόδωρος Κυριακίδης και τα άλλα μέλη του κλιμακίου εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στους απεργούς εργαζόμενους και τόνισαν ότι η παράταξη θεωρεί τη «ΒΑΛΚΑΝ ΕΞΠΟΡΤ» σαν μια σημαντική παραγωγική μονάδα και σοβαρό μοχλό ανάπτυξης για την περιοχή της Θεσσαλονίκης, που πρέπει να συνεχίσει τη λειτουργία της και να αναπτύξει την παραγωγή της.

Υπογράμμισαν την αναγκαιότητα της συσπείρωσης των εργαζομένων και τους κάλεσαν να απαντήσουν με την ψήφο τους στην αντεργατική πολιτική, στηρίζοντας στις προσεχείς εκλογές την παράταξη «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα». Πρόσθεσαν ότι και ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Αγάπιος Σαχίνης προέρχεται από το Συνδικάτο Ξύλου και έχει πολύχρονους συνδικαλιστικούς αγώνες για τα δίκαια των εργαζομένων και ο Θεόδωρος Κυριακίδης και από τη θέση του γραμματέα του ΕΚΘ πάλεψε και παλεύει για μια ΒΑΛΚΑΝ με μέλλον και προοπτική.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ