Πέμπτη 19 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Ανάμεικτα συναισθήματα

Με ανάμεικτα συναισθήματα επέστρεψε χτες η αποστολή της ΑΕΚ από το Βέλγιο. Η ισοπαλία είναι μεν θετικό αποτέλεσμα, αλλά η κατανόηση, καθυστερημένα πάντως, ότι η κατάκτηση των τριών βαθμών ήταν μάλλον ζήτημα πίστης, δημιούργησε έντονη πίκρα. Και τα αν κατέκλυζαν τους πρωταγωνιστές.

Ο Μπάγεβιτς παραδέχτηκε ότι «αν παίρναμε τους τρεις βαθμούς θα ήμασταν πολύ κοντά στην πρόκριση» και υπενθύμισε ότι πριν το παιχνίδι είχε εκτιμήσει πως «το αποτέλεσμα του αγώνα με την Γκενκ, θα ήταν καθοριστικό». Οσο πάντως και να προσπαθεί δεν μπορεί εύκολα να ξεχάσει την απώλεια μιας «χρυσής ευκαιρίας»: «Οπως πήγε το παιχνίδι και με τις ευκαιρίες που είχαμε, μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες και ιδιαίτερα αυτή του Λάκη. Στο πρώτο μέρος, μπήκαμε λίγο φοβισμένα και δεν πήραμε πρωτοβουλίες. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο όλα ήταν διαφορετικά. Η ΑΕΚ έδειξε καλά στοιχεία. Ημασταν καλύτεροι, πιο δυνατοί και πιο ήρεμοι. Ξέραμε τι θέλαμε στο παιχνίδι Δε νομίζω ότι είχαμε άγχος πρεμιέρας. Ισως λίγο στο πρώτο ημίχρονο. Ξέραμε ότι η Γκενκ είναι ομάδα με δύο πολύ καλούς επιθετικούς, που σκοράρουν συνέχεια και από αυτούς εξαρτάται σε μεγάλο ποσοστό το αποτέλεσμα. Ετσι, δώσαμε περισσότερο βάρος σε αυτούς».

Πλέον όμως δεν αλλάζει τίποτα. Και λογικά ο Σερβοέλληνας σκέφτεται το επόμενο... βήμα: «Το παιχνίδι της Ρόμα με τη Ρεάλ, δεν το είδα, γνωρίζω όμως, φυσικά, το αποτέλεσμα. Τώρα η πρόκριση, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον αγώνα με τη Ρόμα. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη και θα είναι δύσκολο παιχνίδι». Πριν την αναμέτρηση με τους Ιταλούς όμως υπάρχει η Ξάνθη. Ετσι από σήμερα αρχίζει η προσπάθεια συγκέντρωσης και καταρτισμού των σχεδίων, στα οποία σίγουρα δε συμπεριλαμβάνεται ο Μπορμπόκης. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις υπέστη θλάση (χθες βράδυ ή σήμερα πρωί η οριστική διάγνωση) και σίγουρα χάνει το ματς με τους ακρίτες. Το θέμα είναι αν θα προλάβει το παιχνίδι με τη Ρόμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ