Παρασκευή 27 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σε κατάληψη η Πανεπιστημιακή Φοιτητική Λέσχη

Motion Team

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης έχουν προγραμματίσει για σήμερα στις 12 το μεσημέρι, οι εργαζόμενοι που απασχολούνται μέσω εργολάβων και με συμβάσεις έργου στις υπηρεσίες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στις 11 το πρωί, εκπρόσωποι του σωματείου τους θα συναντηθούν με τον ΓΓ του ΥΠΕΠΘ Δ. Κλάδη προκειμένου να απαιτήσουν λύση στο πρόβλημα της μονιμοποίησής τους. Αμέσως μετά, θα πραγματοποιήσουν Γενική Συνέλευση στην οποία θα εξετάσουν τις εξελίξεις, και ανάλογα θα αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις και με ποια μορφή.

Στο μεταξύ σε κατάληψη της Πανεπιστημιακής Φοιτητικής Λέσχης Θεσσαλονίκης έχουν προχωρήσει και οι εκεί συνάδελφοί τους, διεκδικώντας και τη δική τους μονιμοποίηση. Στο πλευρό των αγωνιζόμενων εργαζομένων βρίσκεται το μόνιμο προσωπικό του ΑΠΘ αλλά και οι φοιτητές του Ιδρύματος και πολλοί συνδικαλιστικοί φορείς.

Σύσσωμοι εργαζόμενοι και φορείς απαιτούν να σταματήσει το καθεστώς εργασιακής ομηρίας. Να μπει τέρμα στην πολιτική υποχρηματοδότησης της δημόσιας Παιδείας και να καλυφθούν όλες οι ανάγκες σε προσωπικό, διοικητικό, τεχνικό και διδακτικό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ