Σάββατο 28 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με τις εργάτριες της βιοτεχνίας ιματισμού «Καμένος»

Η βιοτεχνία έτοιμων ενδυμάτων του κ. Καμένου, ήταν ο πρώτος σταθμός της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα, κατά τη χτεσινή της περιοδεία στο Αγρίνιο. Εκεί δουλεύουν δεκάδες εργάτριες κάθε ηλικίας, στις οποίες η Αλ. Παπαρήγα είχε την ευκαιρία να μιλήσει καλώντας τις να αντισταθούν με τους αγώνες αλλά και την ψήφο τους στα διογκωμένα προβλήματα που βιώνουν και τη γενικότερη κατάσταση που χειροτερεύει διαρκώς.

Συγκεκριμένα, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρθηκε στη μεγάλη ανεργία που χτυπά ιδιαίτερα τους νέους και τις γυναίκες, στις αλλαγές προς το χειρότερο που έχουν επέλθει στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, στη μερική απασχόληση που γενικεύεται, στην Παιδεία που γίνεται όλο και ακριβότερη, δυσπρόσιτη για τα εισοδήματα των λαϊκών οικογενειών, καθώς και στον εφιάλτη του πολέμου, με τις τεράστιες οικονομικές και πολιτικές του συνέπειες. Εριξε το κέντρο βάρους στις επερχόμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές και κάλεσε τις εργαζόμενες και στο κίνημα και με την ψήφο και στο δρόμο να δώσουν δυναμικά την απάντησή τους.

  • Τα μέλη του κλιμακίου του ΚΚΕ που περιόδευσαν στη βιοτεχνία, κάλεσαν τις εργάτριες να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές του Σωματείου Ιματισμού Αγρινίου, για την ανάδειξη του νέου ΔΣ, που πραγματοποιούνται την Κυριακή 29/9/2002 και τη Δευτέρα 30/9/2002. Οι εκλογές θα γίνουν στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου στις 29/9/2002, από τις 2 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. και στις 30/9/2002, από τις 2.30 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.. Απαραίτητα για την ψηφοφορία είναι η ταυτότητα και το βιβλιάριο υγείας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ