Πέμπτη 3 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Τηλεόραση
Μητσιχώστα ριάλιτι

Το δεύτερο νέο «ριάλιτι σόου» θα δώσει απόψε με το δικό του τρόπο ο Γιώργος Μητσικώστας, στη σατιρική εκπομπή «Μητσιχώστα». Ο Μητσικώστας, για άλλη μια φορά, «παίζει» με τα όσα συμβαίνουν στην τηλεοπτική οθόνη. Με τα «παράθυρα» των δελτίων ειδήσεων και τους πρωταγωνιστές τους, αλλά και με τα νέα τηλε-σκουπίδια που ήδη άρχισαν να προβάλλονται. Ετσι, στο αποψινό «σόου», κάνει πρεμιέρα ένα πρωτότυπο ριάλιτι τηλεπαιχνίδι, στο οποίο συμμετέχουν 17 κρατούμενοι στον Κορυδαλλό. Κάθε εβδομάδα θ' αποχωρεί ένας κρατούμενος, ενώ μετά από 90 ημέρες θ' αναδειχτεί ο κρατούμενος της χρονιάς.

Φυσικά, από το «ριάλιτι» των ειδήσεων δε λείπουν και οι ...αποκλειστικές. Αποκλειστικές, όπως ζωντανή αντιπαράθεση Νίκου Κακαουνάκη - Αλίσια Ρομέρο, Πρέκα - Τσακαλία και των παρουσιαστών των νέων «σόου» Γρηγόρη Αρναούτογλου και Ναταλίας Γερμανού. Στα «αποκλειστικά» είναι και η είδηση πως ταμειακές μηχανές θα μπουν και στον Κορυδαλλό.

Τα κείμενα του «Μητσιχώστα» γράφουν οι Λάκης Μπέλλος, Γιάννης Μακρής, Θύμιος Καλαμούκης, Μάνος Βουλαρίνος και ο Γιώργος Μητσικώστας (ALTER 21.00).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ