Παρασκευή 25 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΛΛΗΝΟΚΟΥΒΑΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Εγκρίθηκε το πρόγραμμα δράσης για το 2000

Τον απολογισμό δράσης που ανέπτυξαν το προηγούμενο διάστημα και το σχεδιασμό παρεμβάσεών τους για την υπόλοιπη χρονιά, συζήτησαν το βράδυ της Δευτέρας τα μέλη του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας και Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο της πόλης.

Οπως τόνισε ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Φώτης Γεωργιάδης, ιδιαίτεροι σταθμοί της περσινής δράσης του Συνδέσμου υπήρξαν η συμμετοχή των μελών του στις αντιπολεμικές διαδηλώσεις που έγιναν στη Θεσσαλονίκη ενάντια στους ΝΑΤΟικούς βομβαρδισμούς κατά του λαού της Γιουγκοσλαβίας. Η συμμετοχή των μελών του Συνδέσμου στις μπριγάδες εργασίας στην Κούβα, στο 25ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-«Οδηγητή» και στη συνάντηση των Δυτικοευρωπαϊκών Συνδέσμων Φιλίας και Επιτροπών Αλληλεγγύης προς το λαό της Κούβας, που έγινε τον περασμένο Σεπτέμβρη στις Βρυξέλλες. Στη συνάντηση αυτή καθορίστηκε με ομόφωνη απόφαση να πραγματοποιηθεί το 2000 στη Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκό Συνέδριο των Συνδέσμων Φιλίας και Επιτροπών Αλληλεγγύης στην Κούβα.

Αναφορικά με το φετινό προγραμματισμό της δράσης, βασικές κατευθύνσεις του Συνδέσμου, όπως επισήμανε ο Φ. Γεωργιάδης, θα είναι η συμμετοχή στην μπριγάδα εργασίας η οποία φέτος θα βρίσκεται στην Κούβα από τις 10 έως τις 30 Ιούλη, καθώς και η συμμετοχή ελληνικής αντιπροσωπείας στην παγκόσμια διάσκεψη Αλληλεγγύης στην Κούβα που θα γίνει τον ερχόμενο Δεκέμβρη στην Αβάνα με εισηγητή τον Φιντέλ Κάστρο. Ενώ διάφορες άλλες εκδηλώσεις που προτείνονται για το έτος 2000 θα γίνουν σε συνεννόηση με την πρεσβεία της Κούβας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ