Σάββατο 5 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
Κεντρικές εκδηλώσεις στη Θεσσαλία
  • ΛΑΡΙΣΑ

Αύριο, Κυριακή, στη Λάρισα, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Ταχυδρομείου, πραγματοποιείται η κεντρική συγκέντρωση της «Νομαρχιακής Ενωτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας». Σήμερα, Σάββατο, κλιμάκιο της ΝΕΑΣ με επικεφαλής τον υποψήφιο νομάρχη Μπ. Μπακούλα, θα περιοδεύσει το πρωί στην αγορά της Λάρισας και στις 8.30 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στον Αμπελώνα.

  • ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Αύριο, Κυριακή, η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία Μαγνησίας» με υποψήφιο νομάρχη τον Απ. Νάνο και η «Δημοτική Αγωνιστική Συμπαράταξη Βόλου», με υποψήφιο δήμαρχο τον Ν. Γκατζή, διοργανώνουν κοινή κεντρική συγκέντρωση, στις 7.30 μ.μ., στην παραλία της πόλης (απέναντι από το υποκατάστημα της Τράπεζας Ελλάδας).

Σήμερα, κλιμάκιο της ΝΑΣ, με επικεφαλής τον Απ. Νάνο, θα περιοδεύσει στη λαϊκή αγορά, στο Βόλο.

  • ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Τη Δευτέρα, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας θα γίνει η κεντρική συγκέντρωση της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας Καρδίτσας», με υποψήφιο νομάρχη τον Β. Μπούτα.

Στην Καρδίτσα σήμερα ο Χρ. Τέγος, υποψήφιος δήμαρχος με το συνδυασμό «Νέα Καρδίτσα» θα περιοδεύσει σε καταστήματα της πόλης και θα μιλήσει στη συνοικία Αγιος Γεώργιος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ